Da er vi klar for sommer og sol😎

Etter å ha vært på reisefot i ett og ett halvt døgn var det veldig deilig å komme fram til leiligheta vi låner. Vi begynte jo å kjøre fra Ålesund klokka ni på lørdagskvelden og kom ikke fram før klokka seks i morges. Reisa gikk overraskende bra, og jeg var heldig som fikk endel søvn både i bilen, flyet og på bilturen fra flyplassen til komplekset som tar en og en halv time.

Det var ganske støvete og ekkelt her når vi åpnet døra, men det er ikke så rart med tanke på at ingen har vært her på mange måneder. Etter litt vasking er det nå veldig Ok her. Vi sov litt i morges før vi dro avgårde til ett kjøpesenter i nærheten, men siden vi var rimelig bortevekke av trøtthet hele gjengen dro vi raskt hjem igjen og har tatt det rolig i ettermiddag og startet skipbomaratonet som kommer til å vare hele ferien.

Det har ikke vært full sol i dag, men i morgen blir det sikkert bedre sånn at vi bader og soler oss litt før vi finner på noe.

Internettet er kjempetreigt så jeg krysser fingrene for at jeg klarer å poste dette 😅

Dette blir bare en superkort post for å si at reisa gikk bra, så snakkes vi forhåpentligvis snart hvis internet vil samarbeide😬

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s