Jeg er oppladbar og bra er det❤

Klokka er halv åtte lokal tid, og jeg har sittet i nattklærne i ett par, tre timer allerede. Vi har nemlig vært en tur i handlegata i sentrum av Alanya på dagen i dag, og det var utrolig mye folk ute, noe som tærer veldig på energilageret mitt.

Ikke missforstå, jeg har storkost meg, virkelig, Jeg elsker jo å gå rundt i butikker å kikke

Men

med Angstmonsteret i den usynlige ryggsekken jeg aldri blir kvitt og som er med uansett hvor enn jeg er rundt om i verden

Pluss

Ptsden som gjør at jeg må ha overblikk over omgivelsene til alle tider og er var på enhver ukjent lyd så blir jeg naturlignok sliten i etterkant.

Vi var ute og ruslet i fem timer i formiddag, og vi gjorde noen kjempekupp alle sammen. Jeg kjøpte meg ett par sandaler, sko, en bukse og ei caps og måtte ut med rundt hele 400 kroner for alt sammen 😍 Kursen er på det laveste den har vært på alle de årene vi har vært her og det er bare dritgøy for da får man jo enda mer for pengene.

Det har vært litt overskyet i dag, og vi satt oss i taxien i grevens tid når vi skulle hjem for plutselig begynte det å pøse ned mens himmelen hadde metalkonsert med en høylytt, ivrig trommis som forlangte lysshow mens han spilte. Kort fortalt, jeg liker ikke tordenvær, men det gikk overraskende greit i dag, selv om jeg trengte en time i ett mørkt rom med musikk i bakgrunnen og dyna godt trekt opp over hodet. Nå er jeg ladet opp igjen og klar for en ny, kjekk dag i morgen.

Brunfargen har ikke vi jobbet så hardt med enda, vi har bare ligget to timer i sola siden vi kom, ellers har vi vært ute og fartet både her og der, men den kommer nok tidsnok😅

I går var jeg og Mamma på rusletur for å finne noe å pynte leiligheta litt opp med og vi kom hjem med lange armer begge to. Alt i fra rosa steiner😍😂, telysholdere og blomsterpotter og ikke minst en bukett med kjempefine lilla blomster ble med i handleposene hjem.

Nå har vi fått det riktig så koselig her, både ute på verandaen og inne på stua. Man må jo gjøre det litt hjemmekoselig når man skal være her så lenge som vi skal nå.

Pappa maser om at vi må starte Skipboturneringen så jeg slutter av her, men vi snakkes snart ❤

Klem Håp

Reklame

4 kommentarer om “Jeg er oppladbar og bra er det❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s