Terrorfrykten ødelegger.

Jeg startet dagen allerede før klokka sju i dag jeg og det begynner å bli en vane her. Det gjør meg forsåvidt ingenting, da får jeg en rolig begynnelse på dagen og både kaffe og lyseblå Redbull blir inntatt mens jeg surfer litt rundt og prøver å oppdatere meg litt på gårsdagens hendelser.

I går var det jo første gang vi var med stranda og det var herlig. Akkurat nå er livet veldig fint og jeg nyter det maks.

Jeg holdt på å dauue når Mamma skulle bestille seg soppsuppe (mushroomsoup) i går og presterte å si muslimsoup til den åpenbart muslimske kelneren. Vi lo godt av det resten av dagen og dette må være ukas beste utsagn. Jeg vet ikke om kelneren tok seg nær av det, men suppa smakte visst piss så det er en ørliten mulighet for det ja😂 Han var jo hyggelig da, så det kan være en tilfeldighet også.

Vi snakket litt med han om turistnedgangen Tyrkia dessverre opplever nå fordi folk er redde for terror og slikt, men som han sa – folk skjønner ikke at Tyrkia er ett veldig stort land (to eller tre ganger så stort som Tyskland) og urolighetene er helt på den andre siden av landet, langt vekk i fra de typiske turiststedene. Jeg synes det er veldig synd, for det skjer masse fælt rundt om i hele Europa nå, men folk har fått for seg at absolutt hele Tyrkia er farlig å befinne seg i. Når det er sagt så synes jeg det er mer optimistisk her enn hva det var i fjor. Lokalbefolkningen er mer positive og blide og det er faktisk en liten smule mer turister enn det var i fjor – selv om det på langt nær er så mange som det har vært tidligere.

Det er full sol i dag, men det blåser litt så planen er å være med bassenget en stund før jeg og Mamma skal gå en tur innom en svær matbutikk/altmuligbutikl litt senere. Det spørs om den er åpen for det er visst ID, muslimsk helligdag, men i verste fall så får vi oss ihvertfall en god gåtur.

Ha en fin dag

Klem Håp

Reklame

2 kommentarer om “Terrorfrykten ødelegger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s