Hva synes du jeg skal gjøre?

Hashtag politics er over for denne gang og jeg beveger meg tilbake til kjente baner i Et psykt innblikk og kontrasten ferieglede som dagene består av akkurat nå.

Jeg er ikke i fullstendig toppform i dag, jeg er rett og slett litt sliten, men sånn er det bare av og til. Jeg føler meg bedre nå i kveld, det hjalp på med en dusj og komme seg litt inn i kulda. Jeg har svettet som en gris i hele dag, og ikke tålt varmen så godt som jeg vanligvis gjør, men jeg satser på at det blir bedre igjen i morgen.

Snakker om morgendagen, Mamma og jeg blir nemlig hentet kvart på ti og skal avgårde til frisøren. For min del så er det en midlertidig løsning som skal på plass, jeg har bestilt time for fletting av håret, sånne tynne vet dere. Akkurat hva jeg skal gjøre etterhvert som de skal ut har jeg ikke bestemt meg for enda.

Jeg holder jo foreløpig på med prosjekt langt hår, og det skal fortsette

meen

så hadde jeg jo sidecut/undercut = 2/4 av håret var barbert ned til millimeteren, og i fjor høst begynte jeg å spare ut det også. Resultatet per dags dato? Kråkereir🙈

Håret mitt er i utgangspunktet veeldig tykt og for å være ærlig så tror jeg at jeg går for å ta tilbake millimeteren på halve håret så kan jeg heller spare det på toppen. Jeg er fortsatt i tenkeboksen, så dere får bare vente å se.

Dere får ihvertfall se bilde av håret mitt etter flettingen i morgen.

I Norge pleier vi å si til utlendinger at det går isbjørner rundt om i gatene når vi skal spøke litt ikke sant?

Vel, i Tyrkia går det faktisk kameler løst i gata😂 Kødder ikke en gang.

Nå blir skipbokortene stokket og delt ut så nå gjør jeg meg klar til å knuse motstanderne i grusen.

Ha en fin kveld videre

Klem Håp

#politikk #psykiatri #psykisksykdom #sommer #ferie #glede #opplevelser #positivitet #humor #familie #frisør #hår #kreativ #valg #usikker #mandag #sol #varme

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s