Ikke la frykten styre. En muslim er muslim, ikke terrorist.

Jeg traff visst en nerve med overskriften min i går for jeg har ikke hatt så mange lesere på en dag før. Terror er noe som berører oss alle, og det er dessverre mye av det rundt om i verden slik dagens samfunn har blitt. Det som er viktig å huske på er at det ikke er en folkegruppe/religion som utfører disse utenkelige handlingene, men ekstremister som utgjør en brøkdel av for eksempel det muslimske samfunn.

Jeg så noe på nyhetene for noen år siden som traff meg rett i hjerterota, det var en ung jente som ble intervjuet etter ett angrep ett sted

Det er ikke en muslim som har gjort dette, det er en terrorist

Jeg synes det var så sårt og vakkert beskrevet, og det er viktig å huske på. Vi mennesker har lett for å dømme, og kanskje er det redsel som styrer oss, men en persons handling må ikke mate frykten for ett helt folkeslag.

Dette vises i mange forskjellige settinger og det som går igjen er at det som er "annerledes" er farlig.

Jeg er jo foreksempel annerledes enn den A4jenta – kroppen min er dekket av tatoveringer, arr og piercinger og det hjelper kanskje ikke på at håret mitt er turkist. Jeg har opplevd flere ganger at folk dømmer meg her og der uten at det de antar er i nærheten av sannheten. Jeg anser meg selv som rimelig snill, jeg har aldri prøvd narkotika, jeg drikker jo ikke alkohol en gang. Jeg er ikke kriminell, og jeg er ikke aggressiv.

Jeg er familiekjær, dyreelsker, fargeglad og omtenksom, veganer, kreativ, bamseavhengig og snill, noe som er langt i fra det som kanskje kan være førsteinntrykket folk får når de ser meg.

Ikke la frykten styre, vær åpen for det som er annerledes enn deg selv.

Dagens visdomsord avslutter her, vi snakkes snart.

Lag en fin dag💚

Klem Håp

#annerledes #fremmedfrykt #muslim #dømme #åpenhet #godhet #tatoveringer #førsteinntrykk #redsel #uvitenhet #tenkdegom #håp #omtanke #tilettertanke #terror #terrorist #verden

Reklame

3 kommentarer om “Ikke la frykten styre. En muslim er muslim, ikke terrorist.

  1. Jeg møtte en muslim i går som sa han hadde hele koranen på dvd.
    Jeg spurte om han kunne brenne en til meg.
    Det var da helvete begynte…

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s