Etter det vonde kommer det gode❤

Akkurat nå ligger jeg på en solseng og tenker at livet kan være veldig fint også. Jeg prøver å ta ett mentalt bilde av dette øyeblikket sånn at jeg kan gjemme det langt bak i godminnene og forhåpentligvis husker jeg på å ta det fram når det kommer til den dagen at jeg faller igjen.

Det er faktisk ikke såå mange måneder siden at jeg satt og ristet av angst under ett bord midt i dissosiasjonshelvete flere ganger i uka, og kontrasten fra da til nå er enorm.

Livet smiler og viser meg at det faktisk kan være ganske fint å være i live, at jeg kan få det bra igjen selv hvor umulig det virker der og da. Dette har jeg erfart gang på gang, men det er noe med følelsen av håpløshet og avmakt – den tar fra deg de gode påminnelsene, det vakre og fine som kommer når du har klart å reise deg igjen.

Jeg nyter dagene som er her og nå, og selv om himmelen min ikke er skyfri og heller aldri kommer til å bli det så får jeg gode doser med solskinn også.

I dag skal jeg ha en bra dag og det håper jeg du som leser også får

Klem Håp

Reklame

En kommentar om “Etter det vonde kommer det gode❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s