Tullflir og galgenhumor👌

Jeg har ikke hatt det beste utgangspunktet på en bra dag de to siste nettene, men på en eller annen måte har jeg klart å lage en god dag uansett. Jeg sliter jo som dere kanskje har fått med dere, veldig mye med mareritt og noen ganger går det greit, mens andre ganger er jeg mer sliten når jeg våkner enn da jeg la meg.

I går var vi på shopping igjen og galgendronninga slo til igjen, jeg kjøpte meg nemlig en PTSDkjole med teksten

You can do anything but not everything

Alle rundt meg maser nemlig på at jeg må roe ned, pause, stopp, mens jeg ofte flukter fra følelsene mine og uroen med å gjøre mye mer enn hva jeg eeegentlig orker. Denne kjolen er til dem, og kanskje blir det en liten påminner til meg selv også😅

Jeg har vært litt småsliten i dag, men vi dro på stranden i Alanya og hadde det ganske fint likevel. Jeg fikk riktignok makk i ræva litt tidligere enn ønsket så vi dro litt før enn hva vi hadde tenkt, men av og til er det bare sånn. Vi gikk en tur til starbucks før vi dro hjem og der hamstret jeg soyasjokomelk siden det er den eneste plassen som selger det her. Er man på ferie så er man på ferie🙈

Jeg fikk meg en skikkelig god latterkrampe isted, vi satt nemlig å snakket om at det er flere som sitter i rullestol på anlegget nå og at det må være varmt å ikke få bade.. vel, Mamma kom med det forslaget at det burde vært rullestolrampe ned til bunnen. Okidoki, bare se for dere en med rullestol rulle ned under vann. Jeg holdt på å le meg ihjel, og det er absolutt ikke noe slemt mot handikap, men de hadde jo druknet. Eller Pappa mente at selv om de er lam så kunne de jo svømme. Noen kan det altså, you can do anything, men når man er lam fra nakken og ned er det en smule umulig. Det var sikkert morsommere i virkeligheten og det er vanskelig å få fram latteren som juvet over hele anlegget, men fy hvor deilig det er å få skikkelig tullfliren. Jeg ler nemlig ganske ofte, men det er ikke så ofte jeg ler fra hjerterota. Det er ikke alltid barn som kommer med gullkorn, av og til er det mammaer også.

Mens vi snakker om tekst på klær, jeg har ganske mange plagg med diverse tekster på etterhvert, men jeg er alltid nøye på at jeg kan stå for det som er skrevet. Bortsett fra en dag vi var innom en butikk og jeg svettet så det rant for det er over førti grader nå, og røsket med meg en ganske kul topp som jeg var sikker på sto Happy day på. Jeg kom hjem og innså at det sto Happy mom..😂 Vel, jeg er jo pelsmamma da, så jeg bruker den jeg😅🙈

Nå er klokka snart halv ti lokaltid så jeg tror jeg skal finne senga snart, jeg er ganske trøtt så det er lurt selv om det sikkert er veldig få på min alder som legger seg så tidlig. Det er alt fra klokka halv ni til elleve jeg har avsluttet dagen, men helst i nitiden. Mamma og Pappa gikk en tur bort til bassengbaren for å være litt sosiale så de får snike seg inn etterpå.

Natta da, håper dagen din har vært fin

Klem Håp

Reklame

En kommentar om “Tullflir og galgenhumor👌

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s