Den uønskede håndbagasjen som syk

Noen dager er lettere enn andre. Sånn er det hjemme og sånn er det dessverre også på ferie. Jeg begynte på dette innlegget for ett par dager siden, men av en eller annen grunn skrev jeg det ikke ferdig. Jeg hadde ett par dager der jeg ikke var helt på topp, men jeg klarte å redde det inn med skipbospilling og litt shopping på ettermiddagene. Jeg ble litt småbekymra en liten stund for jeg sto litt sånn, hva gjør jeg nå liksom? Vi har alltid brukt å lage en slags plan før ferie på hva jeg skal gjøre hvis jeg har en dårlig dag, men denne gangen glemte vi det, jeg og teamet rundt meg altså. Og så er det jo sånn da, jeg glemmer utrolig lett, og det blir bare enda verre når jeg har det litt tøft. Jeg er litt stolt av at jeg på en eller annen måte klarte å løfte meg selv opp igjen, selv om jeg er usikker på hva jeg gjorde😅

har jeg det bra igjen altså, og feriespiriten er høy slik den skal være, og jeg koser meg sammen med familien. Jeg skal innrømme at jeg ikke har fullt så stor tålmodighet når det kommer til å ligge på en solseng som jeg hadde i fjor, men jeg kommer nok hjem med mer farge på kroppen enn jeg hadde da jeg dro uansett. Så viktig er det ikke.

Det har kommet seg litt mer julepynt i kofferten, klær og så har jeg kjøpt noen julegaver.

Jeg fant ett "Prompespill", jepp du leste riktig, til tvillinggullene på jørpeland. Det må jo være midt i blinken for to som snart er seks år og inne i prompbæsjtissfasen. Jeg håper ihvertfall det.

Teksten på toppen min ja. Nå har jo jeg ikke noe "dårlig rykte" med tanke på ugjerninger og sånt, jeg mener heller det at jeg ikke bryr meg om hva folk tenker når de ser raringen meg. Jeg er meg selv jeg, og det får være godt nok. Det hender riktignok at jeg stresser endel med tanke på arr og slikt, men jeg jobber aktivt med saken.

Åå, internettet her er til å bli sprø av. Nå har jeg prøvd i nesten ti minutter å laste opp ett bilde (som da var av meg og spillet i en topp som sto "I dont give a damn about my bad reputation" meen nå gidder jeg ikke. Det er nemlig felles Internett til hele anlegget og det funker rimelig dårlig. Jeg har null dekning på soverommet mitt og det er veldig dårlig i resten av leiligheta også. Jeg har jo Modern Family abstinenser her jeg sitter😂 Jaja, det blir nok Netflixmaraton når jeg kommer hjem regner jeg med.

Vi har vært en stund med bassenget og nå skal vi straks til å spise en tidlig middag (klokka er to her), før vi skal dra en tur inn til shoppinggata i Alanya. Jeg gleder meg.

Vi snakkes snart

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s