Jul i juli

Siden jeg er så glad i jul så tok jeg meg friheten og snakket med sjefen sjøl og vi kom til enighet om at jeg skal ta over gaveutdelingen fra nå av😎

(Ja, jeg er sikkert den eneste som snakker så mye om jul allerede i juli, men dere får bare holde ut med meg😂)

Gårsdagen var veldig fin, vi tok det rolig på morgenen og kom til stranda i elleve tiden og der var vi til halv fire. Det faste starbucksbesøket ble gjennomført før vi dro hjem og jeg knuste de andre i Skipbo på kvelden.

Det er deilig å kjenne at formen begynner å komme seg igjen for jeg har så mye planer når jeg kommer hjem og så vil jeg jo nyte resten av ferien.

Det er trist å tenke på at vi snart skal hjem, men jeg skal jo egentlig bare hjem og lade opp energinivået til ny tur i august.

Vi har bestilt flybillettene 🎉, så 26. August drar Mamma, jeg, Søs og Tantegull tilbake til varmen. Det er blitt en tradisjon det, hver sommer siden Tantegull ble født har vi hatt ett par uker sammen på ferie og det er veldig kjekt å få nye opplevelser og se tilbake til. Hun er jo blitt hele fem år og verden blir stadig større for henne og hun kommer alltid med artige påfunn, lille hjertet mitt❤

Nå har vi kommet opp fra bassenget, og skal til å spise lunsj før vi skal på en liten shoppingrunde. Jeg er listegal, og skriver lister om det meste. Også kuppene jeg skal gjøre som jeg allerede har sett på tidligere er skrevet ned med bokstaver.

Kofferten begynner å fylles, men jeg har plass til liitt til og blir det fullstendig krise så får jeg heller bare legge igjen noe som jeg tar med meg neste gang vi kommer.

Da er visst lunsjen ferdig så jeg må stikke, men vi snakkes snart ❤

Klem Håp❤

Reklame

En kommentar om “Jul i juli

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s