Ikke tro på alt du tenker

Jeg leste disse ordene for mange år siden og det har gjemt seg i bakhodet siden og noen ganger prøver jeg å hente de fram igjen.

Det er nemlig veeldig lett å gjøre det motsatte- altså tenke og tro at at alt det negative som foregår inni hodet mitt/ditt/våres stemmer, at det verste som kan skje, skjer og jeg har ikke tall på alle de tusen gangene familien min har sagt "ikke tro det verste nå Håp".

Det viser seg nemlig ofte at ting løser seg og blir mye lettere enn man hadde tenkt seg.

Jeg får ofte høre at jeg er positiv. Det er utenforstående, de som leser ordene mine som gir meg en (god) tilbakemelding på det, mens sannheten er at jeg til tider er Pessimistenes Dronning. Jeg har veldig lett for å tenke negativt, ihvertfall når jeg er dypt inne i en depresjon

Men

Å spre rundt seg med negativitet fører ingen vei og det er heller ikke særlig oppløftende for de rundt deg. Jeg vil heller vise at det faktisk finnes håp, gleder og små smil selv når det stormer som verst rundt en. Jeg vet innmari godt hvor tungt alt kan være, hvor svart hodet kan bli og ja, jeg kjenner ofte på håpløshet, men jeg vet også at det finnes håp, man må bare justere forventningene sine etter situasjonen man befinner seg i akkurat der og da.

Dette skulle og blir ett kort innlegg for jeg er bare en snartur oppom leiligheta før jeg skal til å gå ned igjen til bassenget. Bildet er fra en dag vi var med sjøen, og jeg digger de nye solbrillene mine, men jeg så først nå at det er gjenskinn av bakgrunnen på dem😂😳

Jaja, fortsetter å digge de jeg😎

Det er forresten veldig deilig å få litt kreativitet strømmende rundt i kroppen. Og jeg vet veldig godt at jeg ikke kan å tegne, haha. Det bekreftet læreren jeg hadde på videregående når jeg skulle levere inn en arbeidstegning av en bukse jeg skulle sy (gikk design og tekstil) og hun påpekte at det så ut som om det var en femåring som hadde tegnet den. Det er ikke det viktigste, det viktigste er å ha en måte å koble av på og det har jeg endelig fått igjen. Pappa kom inn på stua i går når jeg satt og tusjet og sa at det var så kjekt å se at jeg tegnet igjen for det gjorde jeg så masse før.

Jeg nikket, smilte og husker ingenting av det😬 Jeg driver med mye annet rar kreativitetsutfolding da (der tror jeg forresten at jeg fant opp ett nytt ord, score😂) og det er alltid kjekt å få utløp for fargene inni meg.

PS. Det skulle egentlig bli en svart/hvitt tegning but I dont know how haha🙈

Snakkes snart

Klem Håp

Reklame

En kommentar om “Ikke tro på alt du tenker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s