Å ta opp kampen mot Angstmonsteret 🙌

Jeg sitter på en solseng med sand som gulv og sjø som utsikt og kjenner at det bobler inni meg.

Jeg er glad.

Hvorfor lurer dere kanskje på? Jo, jeg tok i ett tak og slo Angstmonsteret langt nedi støvlene nemlig. Vi er jo som sagt på stranden, og på andre siden av gata er det en gedigen klesbutikk på fire etasjer som jeg liker veldig godt. Etter at vi hadde spist lunsj så tok jeg på meg boksehanskene og spaserte bort og inn i butikken alene mens foreldrene mine fortsatt var på stranden.

Null stress joggedress tenker du sikkert nå, hva er det å glise av liksom? Let me tell you, its a pretty damn big deal for ei som knapt tørr å være alene i sin egen leilighet. Det er sikkert veldig vanskelig å forestille seg når man aldri har hatt besøk av Angstmonsteret, men angst kan ta over alt og gjøre selv den minste ting umulig.

I dag ble det Håp 1-0 Angstmonsteret da jeg kom tilbake til stranda en time senere og en handlepose rikere.

Dagens smil

Klem Håp

#angst #angstmonster #eksponering #eksponeringsterapi #spontant ##psykiatri #psykiskhelse #mentalhelse #helse #utfordring #seier #glede #håp #ferie #sommer #sol #smågleder #dagenssmil

Reklame

3 kommentarer om “Å ta opp kampen mot Angstmonsteret 🙌

  1. Dette er er en stor seier som du virkelig må feire. Jeg vet hva angstmonsteret er og vet at hver gang det bekjempes, er et steg i riktig rettning. Jeg er så glad for å høre at du fikk en positiv opplevelse. Ønsker deg en god ferie videre!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s