Siste uka i ferieparadis

Snart sprekker bobla og på fredag kveld er jeg hjemme igjen etter fem uker på ferie. Jeg både gleder meg og gruer meg til å komme hjem, jeg vet jo at det kommer til å bli litt tøft de første dagene slik som det nesten alltid blir etter jeg kommer hjem fra en lang ferie.

Jeg gleder meg veldig til å se pelshjertene mine igjen og Netflixmaraton høres heller ikke så dumt ut. I tillegg så har jeg jo savnet Tantegull og gjengen så det skal bli godt å se dem også. De reiser riktignok på ferie selv uka etterpå, men jeg får nok tid til å se dem før de drar❤

Jeg våknet først i dag, de andre har ikke stått opp enda og jeg har vært våken i en time allerede. I går derimot våknet jeg ikke før klokka ni og da hadde jeg sovet i over tolv timer, pluss at jeg sov en time til i ellevetiden. Jaja, jeg fikk hentet meg litt inn igjen ihvertfall.

Det er faktisk litt overskya i dag, men jeg håper det klarner opp for vi skal på stranden i dag. Først skal vi en liten tur i byen for vi måtte dra hjem før vi hadde tenkt på lørdag. Det har seg nemlig sånn at da var det ett år siden kuppforsøket i Tyrkia og når vi så biler med flagg som tutet og politibiler i sidegatene ble jeg redd. Vi gikk heller på en lokal restaurant i nærområde og vi har ikke ledd så mye på lenge tror jeg. Det viste seg nemlig det at ingen av servitørene snakket noe særlig engelsk og det ble det noen artige episoder av. Vi ventet tre kvarter på å få drikke, og da hadde vi spurt tre forskjellige kelnere etter to cola light og en vann. Gjett hva de kom med til slutt da? Jo, ei cola light, ei cola zero og ei vanlig cola😂 De ville vel helgardere seg, hehe. Det var nesten ett under at de forsto at jeg skulle ha vegansk mat og uten kylling, men når maten først kom – etter nesten en og en halv time var det den beste maten jeg har smakt her nede.

Når vi så skulle prøve å betale gjorde Mamma noen håndbevegelser for å vise, men det det resulterte i var at han kom og vasket bordet😂 Og nei, vi fikk ikke regningen. Etter litt om og men fikk vi betalt med en god dose latter på kjøpet.

Vi skal ihvertfall nyte de siste dagene i ferieparadis og gjøre dagene gode.

Jeg tror dette blir en fin dag jeg, og det håper jeg din sin også blir.

Klem Håp❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s