Opplevelser som har holdt meg i live

Jeg har vært heldig, og det vet jeg. Takket være familien min har jeg fått opplevd verden

imellom slagene, de dype dalene.

Jeg har padlet i grotter, ziplinet gjennom jungelen i Mexico og ridd på hest ved strandkanten i samme land. Jeg har flydd i helikopter over Miami Beach, jeg har kjørt skikkelig gokart i Orlando. Jeg har hoppet i fallskjerm fra det høyeste hoppet som er mulig. Jeg har tatt berg og dalbane på toppen av en skyhøy skyskraper i Las Vegas, og jeg har hoppet ut fra ett høyt fjell med paragliding som tema i Tyrkia. Jeg har fått oppleve nyttårsaften på Time Square i New York fra femtitredje etasje. Jeg har vært så heldig å få møtt det store idolet mitt to ganger, Chester Bennington som er ene vokalisten i Linkin Park og sist gang fikk jeg en skikkelig bamseklem fra han med tårer i øynene når jeg takket han/de/musikken for å ha reddet meg gang på gang.

Jeg har vært på alligatorsightseeing i Everglades, jeg har hylt av glede på vannskuter i fullafarta.

Jeg har gått i hundrevis av butikker og halve Fargekaoset(leiligheta mi) er pyntet med ting jeg har kjøpt på reiser. Alt fra håndduker til kasseroller til gulvtepper til lamper og pynt – you name it.

Jeg har vært på mange konserter med band som betyr mye for meg, og de har funnet sted i alt i fra Las Vegas til Orlando til Frankfurt og listen er fortsatt lang.

Jeg har vært heldig, jeg vet det.

Samtidig vet jeg at om jeg blir gammel blir ikke verden en del av meg lengre for jeg har verken økonomi eller noen å reise med når foreldrene mine blir gamle og grå. Jeg gjemmer disse gode minnene langt inni hjertet for jeg vet at alle disse opplevelsene, reisene jeg har vært på har gjort at jeg har overlevd år etter år. Jeg blir sentimental når jeg tenker tilbake for det å få sjansen til å reise har betydd alt. Det betyr derimot ikke at jeg alltid har det strålende bra på tur, noen ganger klarer jeg ikke rømme fra Mørket uansett hvor langt vekk jeg reiser, men som regel har jeg hatt det bedre vekke enn hjemme. Jeg har alltid med meg utfordringer i baggasjen, sånn er det bare, men nye og gode opplevelser er veldig godt å ha når Mørket tar fullstendig over igjen.

Jeg har vært heldig.

Klem Håp

#psykiskhelse #mentalhelse #psykisksyk #reiser #reisefot #mestring #paragliding #fallskjerm #gokart #shopping #ferie #opplevelser #takknemlig #livsglede #livsviktig #musikk #konserter #håp

Reklame

En kommentar om “Opplevelser som har holdt meg i live

  1. Å nei kor det skar i hjertet mitt ikveld når eg såg at chester bennington døde av selvmord idag.tenkte på deg med en gang.det er vondt selv om det «berre» er kjendiser.kondolerer 😔

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s