Sorg og gleder om hverandre💚

"Du er i sorg og det er lov. Det er helt naturlig, du må bare tillate deg å kjenne etter på det vonde"

På torsdag kom Ambulantteamet på en "akutttime" etter at Huset mitt hadde ringt behandler på avdelingen og spurt om jeg kunne få noen ordentlige sovetabletter i noen dager. Jeg har nemlig sovet utrolig dårlig siden jeg kom hjem, noe så tærer på energilageret. Det var ikke mine faste kontakter som var innom, siden de har ferie så det var litt stress, men det gikk greit nok. Primær var med så da gikk det Ok, selv om jeg fikk atten minutt med aktivitet på fitbiten min fordi jeg var så stressa😅 Jaja, det skal bli godt å snakke med de faste på onsdag når de kommer ihvertfall. Jeg fikk ikke ekstra sovetabletter fordi "det kunne ødelegge prosessen jeg er i", noe som jeg synes er synd for jeg kunne trengt å sove godt noen dager, men det går seg vel til etterhvert.

I natt har jeg faktisk sovet på hotell på Førde, jeg og Mamma satt oss nemlig i bilen i går ettermiddag for i dag kjører vi videre til Åsane i Bergen der vi skal hente tvillinggullene og kjøre hjem igjen til Ålesund. De skal være på besøk hos Bestemor og Bestefar en uke og til helga kommer hele bøtteballetten opp de også.

Det er kjekt med biltur selv om vi kommer sent hjem i kveld. Jeg får bare passe på å slappe av litt når jeg er hjemme igjen, før jeg drar på besøk til foreldrene mine jeg også.

Ellers er Halloweenmåneden i full planlegging, jeg eeelsker nemlig Halloween og her i gården er det ikke snakk om en dagsfeiring, nei, her snakker vi over en måned med spindelvev, zombier og hodeskaller. Jeg gleder meg masse til å ordne til og jeg fikk jo tak i så masse gøy pynt når vi var i USA i fjor, så det skal bli kjekt å få på plass. I tillegg kommer det nok litt nytt til også, haha😍 En uke etter vi kommer hjem fra Tyrkia igjen skal det pyntes til den store gullmedaljen, men først blir det soling og bading i varmen. Om tre uker er vi på plass i ferieparadis igjen og det gleder jeg meg også til.

Jeg har mye fint i vente framover, jeg har det og må bare prøve å fokusere på det når det stormer innvendig.

Dette blir en lang dag, men jeg tror den blir fin med mye musikk i bilen.

Ha en fin lørdag da dere, gjør det beste ut av dagen.

Klem Håp

Reklame

En kommentar om “Sorg og gleder om hverandre💚

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s