Drager, enhjørninger og hodeskaller.

God morgen, eller god formiddag, alt ettersom.

Vi ligger jo en time foran Norge, så her er klokka nettopp passert elleve.

Jeg sov faktisk til klokka ni i dag, vel og merke med noen oppvåkninger i natt, men sånn er det dessverre bare. Hæsjtagg mareritt 😓

Nå sitter jeg med dagens andre lyseblå redbull og nyter litt stilletid før jeg skal få strikkepinnene til å danse litt. De andre har gått ned til bassenget, men jeg tror jeg drøyer det en stund til, jeg har ikke helt roen til å ligge på en solseng helt enda så jeg venter litt med å joine dem.

I går kveld passet Mamma/Bestemor Tantegull mens jeg og Søs var en tur på shopping. Det var kos å bare være oss to litt, og vi gjorde mange fine funn. Jeg kjøpte mest julegaver da, men det ble litt til meg selv også. Jeg fant masse enhjørningsting og ble overlykkelig over det, og jepp, det var til det storelillebarnet Håp selv. Jeg kjøpte meg ett nett, og en veske som jeg skal bruke som strikkenett, så får hodeskalleposen jeg har brukt til nå få seg en pause.

Stikkord som beskriver Nadine-Zaphira? Drager, enhjørninger og hodeskaller😎

Jeg var så heldig å få en dragebamse av Søs og Tantegull som de fant på flyplassen, og jeg ble kjeempeglad😄 Tantegull fikk seg likedan, så nå er vi dragebuddies.

Jeg må innrømme at jeg gleder meg mest til utflukt i ettermiddag, enn å bade. Sånn er det noen ganger, og det må være lov. Heldigvis har de forståelse for det, så vi gjør en god blanding av begge deler.

Ambulantteamet har kommet opp med en ide for å holde meg her og nå, når jeg holder på å falle vekk, problemet er bare det at ingen av oss vet hvor vi skal finne det hen. De hadde nemlig hørt fra en annen pasient at h*n hadde en luktekrukke med en sterk lukt som man skal lukte på for å holde seg tilstede, men å finne det? Lettere sagt enn gjort. Jeg har kjøpt en sånn lepsylkrukke på bodyshop, men det funker bare sånn halvveis, og i går fant jeg noe som jeg trodde var sitronolje på en liten flaske, men den var det for svak lukt på, så jakten fortsetter. Om noen har noen tips til hvor/hva jeg kan bruke/kjøpe rop ut værsåsnill. Eneste kriteriet er at det må være lite, siden det skal i jakkelomma mi og strikkenettet, og på nattbordet.

Nå ringte Søs akkurat fra bassengkanten og sa at hun hadde booket manikyr og pedikyr for oss i ettermiddag, det skal bli deilig. I neste uke skal jeg flette håret mitt igjen, og planen er å finne noen som kan gjøre det hjemme i Ålesund også det neste året. Jeg holder jo på å spare til langt hår, men nå er det en rar lengde på det, så å ha det i småfletter mens det vokser er helt genialt.

Sånn så det ut tidligere i sommer en dag Støttekontakt og jeg var en liten tur på stranda i Ålesund på en av de veeldig få fineværsdagene sommeren hadde å by på.

Det skal forresten bli rart å komme hjem og høsten har begynt å marsjere fram. Har jeg sagt at jeg er mørkeredd? Joda, det er ikke bare barn som er i besittelse av en sånn redsel nemlig. Det positive med at det blir mørkt ute er jo at det er tid for å tenne masse lys inne, det synes jeg er kjempekoselig.

Apropos lystenning, på lørdag skal det være en minnestund for Chester i LA for fansen, og da har jeg tenkt å tenne ett lys for han jeg også. Så i løpet av de neste dagene må jeg på lysjakt. Det er fortsatt sårt, og det gjør vondt, så det skal bli fint å tenne ett lys sammen med resten av de han berørte med musikken og håpet han utstrålte.

Nå skal jeg tenne meg en røyk, finne fram strikketøyet og starte dagen rolig.

Lag en fin dag

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s