Tante er bare tante enn så lenge

Plutselig var dagen for hjemreise her og jeg innser at jeg ikke har skrevet noe om turen😅

Jeg har hatt det veldig fint, og jeg tror resten av gjengen har kost seg også. Vi har badet masse, solt oss litt (jeg ihvertfall, de andre mye), og shoppet og opplevd mye.

Jeg fikk i oppgave av min eldste storesøster å kjøpe julekalendergaver til Tantegullene på Jørpeland og jeg er veldig fornøyd med innkjøpene. Jeg fikk utrolig mye for de 1500 kronene hun hadde overført og jeg håper guttaboys blir like fornøyd som jeg er.

Sånn ellers har det vært veldig fint å fylle på Tantekontoen til Tantegull og det betyr så mye når jeg ser hvor glad hun er i meg❤

Tante(pante) du er den beste tanten jeg vet om Det som gjør meg litt trist er at dette nok er den siste sommeren der Tante bare er tante og ikke syketante. Hun blir jo større og større og neste sommer er det ikke sikkert at hun tar forklaringen om at arrene er begynnelsen på en tatovering for god fisk lengre. De siste dagene har hun vært opptatt av bølgene mine, men jeg har klart å distrahere henne så langt.

Jeg gruer meg veldig til den dagen hun skjønner at Tante er syk. Vi snakket om det under sist innleggelse og da ble jeg betrygget med at de skulle hjelpe meg med å forklare når den tid kommer. Jeg håper bare det er en stund til enda.

Vi blir hentet av bussen til flyplassen halv sju i kveld, så vi har jo heldigvis dagen i dag til å nytes før høstmørket inntar oss.

I dag skal det bades. Jeg har lovt Tantegull å ta sklia med bassenget i dag, jeg har utsatt det for jeg liker ikke å ha hodet under vann, men i dag skal jeg altså. Så blir det nok noen runder med minigolf også innimellom solingen.

Det blir rart å komme hjem, det er sikkert, men forhåpentligvis blir den gode følelsen med hjem i kofferten❤

Jeg skal oppdatere oftere, lover❤

Ha en fin dag da dere

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s