Ingenting går som planlagt

Det er mye jeg kan si om de siste dagene, men jeg oppsummerer det med få ord, jeg er hjemme og blir fulgt tett opp av både Huset mitt og teamet rundt.

Jeg har fått en inndato på avdelingen, mandag 23.oktober, men her er tvisten, det er bare snakk om en fjorten dagers innleggelse. Det blir den korteste innleggelsen jeg har hatt, utenom mottakgrreierne. Jeg har alltid trengt lange innleggelser, helt fra UPAtiden, så jeg er veldig spent på hvordan dette blir, men forhåpentligvis ordner det seg..

På onsdag var jeg glad, sånn skikkelig glad for første gang på evigheter. Jeg hadde nemlig funnet og reservert en nydelig sphynxjente, noe jeg har drømt om i åtte år.

Men

Så ble

Drømmen

Knust

Etter mye styr måtte jeg mot min vilje avlyse kjøpet fordi familien min nekter å passe en nakenkatt. Jeg hater det faktum at jeg er syk og ikke har noe nettverk utenom familien.

Jeg ga opp A4livet for maaange år siden, men det at små ting for andre skal være umulig for meg er veldig trist å tenke på. Jeg er avhengig av kattepass de periodene jeg er innlagt, og siden de nekter å passe en sphynx fordi de synes nakenkatter er ekle så kommer den drømmen, som så mange andre ting – aldri til å gå i oppfyllelse.

Jeg er veldig lei meg, nå har jeg jo på en måte mistet to katter, for navnet og planen om sphynxjenta har vært klart i mange år allerede.

Jeg trenger at noe går min vei snart, jeg trenger det så inderlig.

Støttekontakt var her i går formiddag og da var vi innom forskjellige dyrebutikker der jeg drømte meg bort. Jeg kjøpte til og med kattemat og en sele til å hente henne med.

Jeg var glad, nå er jeg trist igjen.

Reklame

2 kommentarer om “Ingenting går som planlagt

  1. Kan du ikke ta med katten når du blir innlagt? Jeg vet man ikke kan ha pelsdyr i institusjoner pga allergi og sånn… og kanskje noen som er redde… Men hvis den er på rommet ditt… Jeg kan lite om katter (så tilgi meg om denne kommentaren er helt på jordet) – men er ikke hårløse katter for allergikere? Nettopp fordi de ikke har pels?
    Og kanskje hvis du setter inn en annonse i lokalavisa, så kan du finne en person som elsker katter – men kanskje ikke har lyst til å ha dem hele året… kanskje en gammel dame som føler seg ensom… og som kan passe den når du ikke har muligheten selv?
    Ikke gi opp! Jeg har tro på at du snart vil få sphynxjenta i hus! ❤ ❤ ❤

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s