Ting er i endring

Jeg skjønner ikke hva som har skjedd, men noe i meg har snudd. Kanskje måtte Monsteret ut, skrevne ord leses, jeg vet ikke. Men det jeg vet er at plutselig har anfallene blitt borte, det samme med bildene som kom i tide og utide.

Jeg har sovet alle nettene siden jeg kom hit, og selv om jeg ikke skjønner en dritt er det veldig, veldig deilig å endelig slippe marerittmaratonet som har forfulgt meg i en evighet nå.

Det eneste som ikke er på plass enda er energien, fortsatt blir jeg veldig sliten av ingenting, men forhåpentligvis kommer det seg også.

Kanskje er det tanken på at jeg snart får hente Fighter som motiverer meg, kanskje er det at jeg endelig slapper av.

I går var jeg og Støttekontakt i Molde på en liten shoppingrunde og det var veldig kjekt selv om jeg sovnet rett etter jeg kom tilbake og sov i over to timer etterpå😅

Jeg har fått en åpenbaring den siste uka etter at jeg tilfeldigvis har kommet over to intervjuer om ptsd, uten å ha søkt eller noe. Det er en grunn til at jeg blir sliten, det er sykdommen som gjør at ryggen og nakken verker. Det er vanlig med utmattelse, det er vanlig med vondt i kroppen. Jeg har i grunn bare gjettet meg til at det er kroppens måte å protestere med vondtheter når jeg er sliten, og nå har jeg fått en bekreftelse på at det virkelig er sant. Jeg skjønner plutselig mye mer etter å ha lest noen ord av de som strever med det samme.

Jeg tror jeg skal spørre etter litt mer informasjon av teamet mitt, det tror jeg at jeg trenger. Det kan godt være at de har forklart litt tidligere, men så var det denne husken da, som gjør at alt forsvinner.

Nå er det tid for litt kaffe igjen, jeg ville bare dele litt positivitet med dere før jeg starter dagen.

Ha en fin dag

Klem Håp❤

Reklame

2 kommentarer om “Ting er i endring

  1. Oi, merker jeg ble glad av å lese dette jeg. 🙂 Virker som at oppholdet er positivt. Også så gøy med Fighter! (Selv om han har pels, hehe.)
    Jeg tror absolutt at mer informasjon kan hjelpe, kunnskap er makt!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s