Forandring i vente❤

Da er det bestemt, jeg reiser hjem på torsdag allerede. Det var jo egentlig mandag, så ble det fredag og vipps så ble det torsdag jeg kommer hjem til Fargekaoset.

Det har litt med praktiske ting å gjøre, jeg fikk plutselig beskjed om at jeg hadde en tannlegetime på torsdag formiddag og så har Mamma bursdag den dagen også så istedenfor at det skulle bli så mye kjøring fram og tilbake ble det til at jeg blir utskrevet da.

Det er jo en førti/femti minutts biltur hver vei, og jeg kjører jo ikke bil så det ble lettest sånn.

Huset mitt kunne ikke hente meg, så istedenfor kjører Primær S meg først til tannlegen og venter der før hun kjører meg hjem. Jeg er takknemlig for at det kan gjøres sånn, jeg vet at det ikke er alle som er like heldig ❤

Jeg har tenkt ganske mye på hvorfor det snudde, hvorfor jeg klarte å hente meg inn igjen på så få dager, og det jeg har kommet fram til er at jeg fikk hjelp/en innleggelse før jeg hadde falt for langt ned.

Ønsket mitt er alltid å være hjemme, det er jo der jeg hører til, men noen ganger er det nødvendig med en innleggelse.

Jeg er veldig glad for at det hjalp med ett kort opphold denne gangen, men jeg håper ikke det blir standardprossedyren, at jeg ikke får tilbud om lengre innleggelser når jeg trenger det i framtiden.

Jeg ønsker aldri en lang innleggelse, men jeg vet også innmari godt at det innimellom er nødvendig. Jeg hadde nemlig ikke vært i live om jeg ikke hadde fått tid på meg under tidligere innleggelser. Det er jeg hundre prosent sikker på, og forhåpentligvis skjønner teamet mitt det også.

Når det er sagt så håper jeg det blir lenge til neste gang jeg må tilbake til avdelingen. Ikke fordi jeg ikke har trygge og gode folk rundt meg her, men fordi det er hjemme jeg ønsker å være, men da er forutsetningen at jeg klarer å fungere noenlunde ihvertfall.

Over til noe annet, nå skal vi snart hente Fighter🎉 Det blir enten å kjøre på fredag eller lørdag for så å hente henne og kjøre hjemover dagen etterpå. Vi har ikke helt bestemt hvilken dag det blir enda, men nå skjer det snart❤ Jeg gleder meg veldig til å få ett nytt gull, men jeg er også innmari spent. Jeg må bare prøve å ikke sammenligne Fighter med Zaphira, det er jo to forskjellige skapninger og selv om Fighter sikkert ikke har de samme egenskapene til Hjertet mitt så har hun nok andre gode ting å tilføye hverdagen min med. Nå er jeg jo vant med verdens roligste katt, og så må jeg plutselig forholde meg til en spinnvill kattunge så det blir en overgang. Jeg husker bare hvor sliten jeg ble når Zaphi var liten, alle sprellene hun gjorde, hehe. Den gang var jeg riktignok ikke vant med dyr i det hele tatt og styrte og stresset nok liiiitt mer enn nødvendig så det blir nok lettere denne gangen.

Haha, jeg husker at jeg flyttet både kattedoen og klorestativet inn på soverommet hver natt når vi skulle sove og det er jo ikke akkurat nødvendig 😅😂

Jeg håper bare Tatou og Fighter kommer til å gå godt sammen, selv om også det blir en stor overgang, ihvertfall for Tatou.

Ha en fin dag da dere.

Klem Håp❤

Reklame

4 kommentarer om “Forandring i vente❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s