Hodet sier stopp, kroppen sier nok

Vet dere hva?

Jeg tror jeg har fått meg ett Hjerte til, og jeg er så himla takknemlig, lettet og glad for at Fighter er så god som hun er! ❤ Det er nesten som jeg skulle ønske jeg var religiøs for da kunne jeg trodd på gjenfødelse og at Zaphi var kommet hjem igjen, men dessverre er ikke religion noe for meg😳 Hun har nemlig så mye av faktene til Zaphira og da hun etter en dag la seg på puta til Zaphi over hodet mitt når vi skulle sove og strakk ut poten sin mot meg, ja da måtte jeg bite meg selv i leppa for å unngå å hulke høyt.

Jeg tror hun har utdelt tittelen "Mennesket mitt" til meg, hun er allerede hengiven og veeldig kosete, men det har hun vært siden vi hentet henne. Tenk at det allerede har gått en uke da dere.

Det er ihvertfall VELDIG fint å ha noen her i Fargekaoset igjen! Plutselig ble det tryggere igjen, og jeg slapper mer av.

Nå har det vært mye snakk om pelshjerter i det siste, men det har liksom vært det som har vært det store temaet i livet mitt akkurat nå. Dere får bare holde ut, hehe.

Jeg fikk endel spørsmål angående livet mitt som veganer en plass og jeg svarte så godt jeg kunne, jeg tenkte jeg kunne skrive litt om det her også, men nå er jeg for trøtt så det får bli senere. Er det derimot noe dere lurer på om valget mitt som veganer eller noe helt annet er det bare å legge igjen en kommentar/melding så skal jeg gledelig svare😊

Apropos trøtt, jeg skjønner ingenting for jeg er innmari Trøtt med stor T, til tross for at jeg har sovet myye det siste døgnet. Jeg var zombie fra klokka fire i går, og når klokka ble åtte klarte jeg ikke holde øynene åpne lengre så jeg tok natta. Jeg sov til jeg ble vekt klokka åtte i morges, men heller ikke det var nok. Jeg sovnet igjen halv ti og måtte vekkes to timer senere. Hadde det ikke vært for at jeg hadde botrening/vask av soverom og bad hadde jeg gladelig sovet lengre😳

Jeg håper det kommer seg litt, for dette er ikke gøy🤔

Å starte dagen slik er ikke feil da ihvertfall.

Jeg pleier som oftest å sove/hvile meg i løpet av ettermiddagen, men siden jeg sov så mye før i dag skal jeg prøve å holde ut til i kveld. Jeg trenger å hente meg inn og få en pause fra inntrykk for å unngå dissosiasjonsanfall nemlig, pluss at kroppen ofte sier stopp, nå trenger jeg å hvile litt for å klare resten av dagen. Det kan føles veldig frustrerende for de som gjør ti tusen flere ting enn meg i løpet av en dag trenger jo ikke å ligge i senga en time eller to for å hente inn igjen krefter, for tilsynelatende gjør jeg jo ingenting. Det stemmer jo ikke da, jeg vet det sånn egentlig, jeg bruker mye mer energi enn folk flest på vanlige ting, men det er frustrerende uansett..

Nå kommer det straks noen inn for det er middagstid, så vi snakkes snart.

Ha en fin fredag videre da.

Klem Håp

Reklame

2 kommentarer om “Hodet sier stopp, kroppen sier nok

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s