Jeg kunne vært nissens hjelper

Akkurat nå hadde jeg ikke synes det var noe rart om du kalte meg Rudolf, for i likhet med nissens reinsdyr, lyser nesa mi i mørket av rødhet. Bababam, jeg har nemlig blitt skikkelig forkjølet😳 Det er så forbanna typisk, jeg hadde gledet meg sånn til en kosehelg med Søs og Tantegull der vi skulle begynne å bake til jul. Jeg er på overnattingsbesøk i Bygda, men det har ikke blitt så mye baking som vi hadde tenkt. Heldigvis er det lenge til jul og jeg har kost meg selv om jeg nyser, hoster og er tungpustet. Det er bare så teit at det ble sånn akkurat i dag.

Når det kommer til å kjenne etter i kroppen er jeg ikke så flink. Jeg soner ting ut, kjenner ikke etter. Har jeg vondt kommer det og går, selv om det kanskje er en jevn vondthet. Jeg klarer ikke alltid kjenne hvor det gjør vondt, noe som er skikkelig pinlig både med tannlegen og legen for den saks skyld. Jeg legger heller ikke merke til ting som andre ser.

Jeg har mye å skrive om, ting jeg tenker på, men hodet mitt har vært avskrudd hver gang jeg har prøvd å få ut noe så ordene har ikke gitt mening og jeg har ikke klart å formidle det jeg ville.

Hodet mitt skrur seg ofte av, nesten som en PC-skjerm som har gått i dvale. Jeg finner ikke alltid knappen for å skru det på igjen, noen ganger hjelper ikke noe annet enn å legge seg og sove til dagen etter.

Snakker om søvn, jeg håper det hjelper med en natts søvn og at jeg føler meg i bedre fysisk form i morgen for dette er kjedelig.

Jeg tipper det ikke blir sene kvelden på meg i dag. Først blir det litt tv-titting med Søs før natta og så kjører hun og Tantegull meg hjem i morgen formiddag for da skal vi nemlig ha juleverksted på Huset mitt.

Vi hadde det forrige helg også, jeg hadde med meg en kasse med kortlagingsmaterialer og så satt vi i flere timer å lagde julekort og hørte på julemusikk i Fellesstua.

Ha en god kveld videre

Klem Håp❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s