Jeg rakk ikke tenke engang

Jeg var så opptatt i hele går at jeg nesten ikke rakk å tenke, og det er kanskje like greit. Nå har verden offisielt plusset på ett tall på utsiden, i går hadde jeg bursdag.

Jeg klarte heldigvis å Lage en fin dag, det var rett fra den ene aktiviteten til den andre og jeg var sammen med gode folk hele dagen. Først kom Primær + 1 og sang bursdagssang til meg når de kom inn med morgenmedisinen, noe som var veldig koselig. Faktisk fikk jeg hele fire sanger av forskjellige, først Primær ja, så Støttekontakt og Svoger og til sist under kakefeiringen med Huset.

Mamma og Pappa kom til bursdagsfrokost og rett etter de hadde dratt kom Støttekontakt. Vi klarte å vase rundt på kjøpesenteret i sju timer i går, timene bare føk avgårde. I tillegg hadde jeg brukt opp de offisielle timene mine som jeg har fått utdelt så hele dagen ble brukt frivillig fra Støttekontakt sin side. Jeg er evig takknemlig for at jeg har henne i livet mitt, hun gjør så utrolig mye mer enn hva jobben tilsier. Hun sier forresten at det ikke er jobb å være med meg, men venninnetid og det betyr enormt. Hun bruker myye mer tid på meg enn hun egentlig skal, og det er fint å ha noen som man både kan tulle og snakke alvor med.

Jeg kom ikke hjem før over halv seks og fem

minutter etterpå ringte foreldrene mine på døra klar for å spise middag sammen. Det ble rester fra i går, vegannachos på meg og vegetar på dem, og det var like godt som dagen i forveien.

Etter at foreldrene mine hadde gått, gikk jeg ned i stua og der hadde Huset mitt bakt kake og kjøpt inn is, til og med veganis til meg. Det var litt artig for alle spiste mer enn ett stykke og kjente ikke at det var en vegansk eplekake, den smakte som «vanlig» kake. Det var jeg som hadde gitt de oppskriften og så hadde Primær bakt den på formiddagen mens jeg var ute med Støttekontakt. Det er fint å kjenne at man blir satt pris på. Jeg fikk til og med en liten oppmerksomhet fra Medbeboer, hun hadde funnet en ny slags vegansk sjokolade og den var veldig god faktisk.

I dag har jeg vært og er supertrøtt, jeg sovnet faktisk etter frokost og har ikke greid å våkne skikkelig enda til tross for mange kaffekopper. Det må nok en lyseblå Redbull til eller to, og da passer det bra at vi skal ut en tur nå.

Jeg og Medbeboer og ei som jobber her skal nemlig avgårde for å kjøpe DABradio til Fellesstua. Vi fikk nemlig innvilget en slags julegave fra kommunen siden jeg har drevet å tatt ned radioen min hver gang vi har hørt på musikk. Nå blir det ihvertfall mer musikk og det er jo koselig.

Nei, nå må jeg faktisk forte meg å gjøre meg klar for vi drar om fem minutter.

Vi snakkes snart💚

Klem Håp❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s