Det nærmer seg

I dag er en sånn dag der jeg er helt dau, forhåpentligvis kommer det seg i løpet av dagen for jeg har litt forskjellige planer.

Jeg og Primær har hatt botrening nå i formiddag, det vil si vasking av bad og soverom. Det å skifte på senga mi er en treningsøkt, det er hundreogørten puter og drager som må flyttes på og så har jeg jo to dyner og kuledyna er absolutt ingen enmannsjobb å skifte på. Den veier jo ti kilo og det trengs mer en en for å klare å ta på nytt sengetøy😅 Jeg er ihvertfall veldig glad jeg har den, den hjelper til å roe meg ned og får angsten liitt unna ihvertfall.

For de som ikke trenger den tryggheten føles det nok klaustrofobisk å ha noe så tungt over seg når man skal sove, men for meg er den gull verdt.

Jeg begynte å skrive tidligere i dag, men hei så skjedde det noe så jeg ikke fikk skrevet ferdig. Tenk da dere, nå er det straks jul! Desember har gått så fort, jeg har nesten ikke fått med meg dagene som har forsvunnet før en ny dag var i gang. En stor seier er at jeg får feire jul hjemme for første gang siden 2014. De siste «juleferiene» har forma vært så dårlig at jeg har vært innlagt, men ikke i år. Jeg skal ikke lyve på meg at forma er tipptopptommelopp, for det er den dessverre ikke helt, men jeg skal gjøre denne jula fin likevel jeg.

Jeg var hjemme hos foreldrene mine i dag og jeg og Mamma lagde en ny porsjon linsesteik sånn at den blir helt fersk til julaften. Nomnom.

Jeg holdt på å sovne stående etterhvert og ble nok litt irritabel for forma sank, men det hjalp å sove litt når jeg kom hjem. Faktisk sov jeg i to timer og hadde det ikke vært for at personalet hadde vekt meg for andre gang er jeg ganske sikker på at jeg kunne ha sovet i mange flere timer.

Siden jeg ikke sto opp igjen før kvart på sju er jeg faktisk våken enda og klokka nærmer seg halv tolv. Det er sjeldent jeg er oppe så sent, sett bort i fra de stundene jeg er oppe på natta. Nå satser jeg på å krype i seng snart for å klare dagen i morgen.

Det blir en hektisk, men fin dag i morgen tror jeg, jeg har litt gjøremål på agendaen nemlig. Jeg skal både se en julefilm i Fellesstua, endelig få bleket/farget håret mitt siden kontakten min ville være så snill å hjelpe meg, og så må jeg avgårde å kjøpe den siste julegava som forøvrig er fra Nadine-Zaphira til Nadine-Zaphira😅😂😇😎 Jeg har hatt noen mister bean stunder, jeg kjøper nemlig noen gaver til meg selv også og det er like stas selv om jeg vet noenlunde hva det er. Det skal ikke mangle på gaver, jeg klarte å fylle en bil med gaver bare fra meg til gjengen, jeg elsker jo å gi gaver og det er både smått og stort, kjøpt og hjemmelaga som havner under treet fra Håp i år. Jeg gleder meg sånn til å se når de åpner gavene fra meg, det er like gøy å gi gaver som å få nemlig, og jeg er veldig glad i å åpne pakker selv haha. Så må jeg innom plantasjen og kjøpe noen blomster til juleselskapet jeg skal ha andredag, håper bare de holder seg fine til da. Jeg må også pakke sammen det jeg skal ha med meg, for i firetiden kjører vi avgårde til Bygda der vi skal overnatte i to netter.

Jeg håper jula blir fin både for meg og deg, hva med å gjøre det beste ut av dagene som kommer? Det skal ihvertfall jeg prøve på💕

Yndlingsplassen til Fighter for tiden er INNI juletreet, det spørs hvordan det går når vi kommer til bygda der det både er ett større tre og masse pakker under😅

Nå er det natta for min del, sov godt så snakkes vi snart❤

Klem Håp❤

Reklame

En kommentar om “Det nærmer seg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s