Jeg er psykisk syk så da lyver jeg

I går opplevde jeg at mitt ord ikke er verdt noe. Jeg er jo psykisk syk så da lyver jeg jo, ikke sant? Vel, jeg har store problemer med å si ifra og når jeg først gjør det er det ufattelig vondt å bli nedgradert til et lyvende vesen fordi jeg er syk. Jeg lyver ikke, hva utbytte skulle jeg hatt av det? Jeg fortalte mamma om ett alvorlig avvik på Huset og Mamma går sint ned for å høre hva som skjer. Der blir hun møtt av en person med mye makt over hvordan livet mitt er som påstår at jeg lyver, jeg snakker ikke sant. Først når mamma henter vedkommende det gjaldt og hun bekreftet det jeg hadde sagt, beklaget personen seg og sa at sånn skal det ikke være. Mitt ord var ikke verdt noe og det knuser meg.

Så langt har ikke 2018 vært så snill med meg, jeg er ganske sliten og lei. Mørket har funnet meg igjen og jeg tror jeg er på vei inn i en ny depresjonsrunde. Jeg håper det bare ikke blir så langvarig denne gangen…

I går la jeg meg klokka syv så det er jo ikke så rart at dagen startet tidlig i dag. Nå skal jeg drikke en kaffekopp eller to og se litt på mitt kjære Modern Family før jeg starter dagen.

Ambulantteamet kommer i dag, og etterpå skal jeg en tur ut med Mamma.

Jeg håper både min og din dag blir fin❤

Klem fra en litt sliten Håp

Slenger med ett bilde av rampen Fighter som synes det å leke med rosene mine er veldig gøy. Nå er heldigvis jula ryddet bort, men hun finner nok noe nytt å leke med som hun ikke får lov til😂

Reklame

3 kommentarer om “Jeg er psykisk syk så da lyver jeg

 1. Jeg kjenner så godt igjen mye av det du deler. Jeg ønsker og følge bloggen din , men profilbilde er bote også finner jeg ikke link så jeg får følgt deg :O ønsker deg en fin dag 🙂 ❤

  Liker

 2. Du er definitivt ikke alene om den opplevelsen! Og det er så sykt urettferdig at du måtte oppleve det!
  Jeg har jobbet i helsevesenet, og jeg vet at vi lager en slags barriere som alle som får lappen «pasienter» (og «pårørende» for den saks skyld) ikke kan bryte igjennom, hvis vi ikke vil. Jeg har vært uenig med leger pga pasientbehandling, og det eneste som skjedde er at de blir lei av meg og de andre kollegene mine tier stille for å beskytte seg selv. Men det finnes mange greie helsepersonell også, da. det er bare det at de er tilfeldig spredt omkring, og særlig i psykiatrien er det mange kjipe… Syns i hvert fall jeg etter at jeg ble «pasient» der selv. Det jeg sa var NULL verd selv om jeg kunne vise, dokumentere og bevise at de tok feil. Og når jeg nektet å danse etter deres pipe, ble de skikkelig barnslige og ville ikke snakke til meg, samtidig som de skrev i journalen min at jeg ikke ville ha noe med dem å gjøre (så da ville de ikke hjelpe meg mer heller).
  Vet ikke om dette hjelper… Men det jeg ville si, er at dette definitivt ikke er din feil eller noe galt med deg, men rett og slett en defekt hos den personen som gjorde dette mot deg. Dessverre klarer de seg utmerket i psykiatrien, fordi de bare kan skylde på at «pasienten» jo er syk, og slik får de forsvart seg selv uansett hva dritt de måtte finne på…
  Kjipe folk finnes over alt, men dessverre i bøtter og spann i helsevesenet, og særlig i ledelse og i psykiatri (siden de her kan vifte bort all kritikk enkelt). De burde trodd deg… Men jeg tror deg! Både fordi jeg tror på deg som person og fordi jeg VET hvor urettferdig/kjipt mye av det systemet er. Håper du ikke er lei deg for det – for det er ikke retterdig at dette i tillegg til å være urettferdig, også skal bli en byrde for deg.
  God klem! ❤

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s