Ikke vær inne når alt håp er ute

Da har jeg akkurat snakket med legen og gjett hva, jeg er somatisk friskmeldt🎉

Jeg tok av pustehjelpen i morges og det har gått fint, så utenom at jeg blir veldig fort andpusten kom jeg meg gjennom dette og.

Dessverre hadde han en dårlig nyhet med seg også, det går ikke an å bli direkte overført til den avdelingen jeg ønsker, jeg må innom mottak uansett hvor mye jeg hater den plassen. Det skulle komme noen fra psyk og «vurdere» meg enten i løpet av kvelden eller i morgen formiddag for å se om jeg trenger videre innleggelse.

Jeg gjør dessverre det.

Jeg ber til en gud jeg ikke tror på om at det bare blir ett døgn på mottak før jeg kan sendes til steg to, altså avdelingen Ambulantteamet vil ha meg på mens vi venter på plass på dpset, steg tre.

Jeg smiler ofte, men det er ikke så ofte jeg Smiler. Jeg håper jeg blir glad igjen, jeg håper hodet får litt ro og jeg håper de har rett. Det blir bedre.

Støttekontakt var her noen timer i dag og kjøpte med seg flaxlodd som jeg vippset henne for og gjett om det var gøy for jeg vant hele 1060 kroner! 😱 Det var en fin ting i dag, den andre fine tingen var at Mamma sendte bilder av Hjertene mine og det ser ut som om både Fighter og Tatou har det bra. Jeg savner dem begge to, men jeg vet med meg selv at jeg ikke klarer å være hjemme nå. Da er det godt å ha «besteforeldre» som stiller opp. Jepp, Pappa kaller seg for Bestefar til både Tatou og Fighter, Hehe

En stykk fornøyd jente uten pusteslange å forholde seg til. Jeg fikk endelig malt trynet med litt sminke og jeg har til og med tatt opp igjen strikkingen. Fy som jeg har savnet strikketerapien min❤

Snakker om strikking, nå kommer straks Primær på besøk og da skal strikketøyet fram igjen.

I morgen blir det overføring ja, og på mottak er det så strengt at strikketøy ikke er lov😓

Aller først, klokka ti i morgen kommer Ambulantteamet på en snartur, det skal bli godt å snakke med de igjen. De var her på tirsdag også og da sa hun « i dag snakker vi med den voksne Nadine-Zaphira og det er godt å se»

Vi får vente i spenning på hvem de møter i morgen😅

Ha en fin kveld videre

(Og tusen takk for alle de fine ordene på forrige innlegg, det betyr ufattelig mye)

Klem Håp

Reklame

2 kommentarer om “Ikke vær inne når alt håp er ute

  1. Bra å høre det går bedre med deg. Håper du kommer vel gjennom mottaket…. Høres håpløst dumt ut, alle veit jo hvor du burde dra. Men men… Btw, tøffe piercinger du har fått da 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s