Når styrken må hentes fram

Jeg har vært hjemme i nesten tre uker og mobilen min vil fortsatt ha meg tilbake til Avdelingen. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne følge kjøreanvisningen den viser og komme tilbake til De Gode, men jeg vet også at det er hjemme det er best å være så lenge det er mulig og forsvarlig.

Det beste med å være hjemme er at jeg får Pelsterapi døgnet rundt og Tatou har vært hjemme i snart tre uker han også❤ Jeg er så glad for at jeg klarer å ha han hjemme der han hører til, Kaosgjengen er samlet igjen selv om

ZaphiraHjertet mangler og savnet er stort.

Fighter er det fortsatt full fart i, og begge to gir meg ufattelig stor glede og trøst.

Det er mye som er vanskelig og usikkert, men jeg har på ett eller annet vis klart å holde meg oppe og ha hodet over vannet. Ordene har vært vekke, jeg har brukt kreftene mine til å klare de mange utfordringene livet består av nå. Jeg håper jeg klarer å dele mer framover, selv om det ikke er alt jeg kan dele av det som foregår rundt meg nå. Jeg skal etterhvert avdekke det usagte, men jeg kan ikke enda. Det jeg kan si er at alt er ikke tipptopp i Huset, men de sier det må komme en endring. Enn så lenge går det på ett vis og vi klarer å ha noen fine stunder også.

Vi har laget en Påskeplan og det ser ut som om det blir noen Ok dager med litt forskjellige aktiviteter og måltider vi skal spise sammen.

I dag skal vi spise middag sammen for eksempel, og vi er nettopp ferdig med å pynte bordet. Det ble ganske så koselig om jeg får si det selv.

De andre skal ha kalkun, mens jeg skal ha linsesteik, noe jeg ikke har spist siden julaften så det skal bli godt.

Når det kommer til påske og tradisjoner har jeg svært få, og jeg ser på det som en sjanse til å kose seg sammen heller enn å feire noen jeg ikke tror på.

Jeg håper du som leser får noen fine dager framover, enten du feirer tradisjonelt med religion som pådriver, påskeharedager som meg, eller om du rett og slett hopper over hele greia og har vanlige dager.

Vi skal snakkes snart!

Klem Håp

Reklame

2 kommentarer om “Når styrken må hentes fram

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s