Noe å glede seg til❤

Mens jeg har vært våken i godt over en time allerede, ligger Tatou fortsatt og snorker i senga mens Fighter som vanlig løper tulling og jager ett medisinbeger rundt om i Fargekaoset.

Jeg har jo egentlig mulighet til å ligge å dra meg langt lengre, men jeg våkner som regel mellom klokka fem og sju hver morgen. Haha, sett bort i fra de dagene jeg faktisk opp tidlig, da er jeg zombie og helt umulig å vekke, det slår nesten aldri feil dessverre. Selv om jeg er oppe tidlig er det ikke før i titiden hodet begynner å virke og dagen starter for alvor, men jeg liker å ha god tid på morgenen.

Jeg har vært rimelig sliten den siste tiden, noe som er skikkelig frustrerende, men jeg har klart å Lage noen fine dager også, og det beste med alt er at jeg har begynt å gå skikkelige turer to ganger om dagen. Pappa er så snill at han kommer innom hver dag før jobb og lufter Tatou om morgenen nettopp fordi jeg bruker så lang tid på å våkne skikkelig og det hjelper både Tatou og meg, og Pappa selv som får trimmen sin.

Jeg har hatt ett lyspunkt å se fram til og i tre uker har jeg hatt nedtelling til søndag for da setter nemlig jeg og Mamma oss på ett fly for å komme litt vekk, kose oss masse og shoppe mye. Vi skal nemlig til Gdansk og jeg gleder meg sånn! Mamma er den beste reisepartneren jeg har for vi liker det samme og blir å gå rundt fra tidlig morgen til kvelden. Vi har ikke vært der før så det blir spennende å oppleve en ny by sammen, og selv om vi har noen planer tar vi dagene som de kommer. Vi skal ihvertfall på en helvegansk restaurant, noe jeg bare har vært på en gang tidligere så det blir stas.

Apropos vegan, om noen uker blir det feiring for da har jeg nemlig vært veganer i tre år allerede! ❤ Til sommeren er det seks år siden jeg spiste kjøtt, og jeg skal aldri tilbake.

💚Friends don't eat friends 💚

Jeg håper det blir en fin og lang tur på formiddagen i dag, men det spørs om personalet har mulighet eller ikke. Ut vil jeg ihverfall og krysser fingrene for en fin dag.

Vi snakkes snart

Klem Håp

Slenger med ett forsøk på ett familiebilde av Kaosgjengen, det er nemlig ikke barebare å få til😅

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s