Endelig er dagen her

Nå er det en stykk spent jente som sitter og skriver. Jeg gleder meg så utrolig masse til å komme meg litt vekk, få en etterlengtet og tiltrengt pustepause fra alt som har skjedd i år. Noe av det jeg ser mest fram i mot er å forhåpentligvis klare å sette igjen Matmonsteret på bakken før flyet letter i ettermiddag, for nå er det virkelig på tide at jeg får noen dager fri.

Jeg regner ikke med at hele stålgrepet slipper, det gjør det aldri, men den ene kompliserte delen skal faen meg få bli hjemme!

Nå er det sånn at jeg heldigvis klarer å skjerme familien for mesteparten, og det er lettere å få fri når jeg skal være med Mamma i flere døgn etter hverandre så dette skal ihvertfall bli godt for kroppen, om så hodet ikke er helt enig.

Shoppinginformasjonen i Gdansk har blitt nøye lest, så her blir det kikking og shopping for alle penga på tur. Det skal bli veldig kjekt, og sammen med kos og gåing og kafeer ser dette ut som om det skal bli noen riktige fine dager❤

Flyet går ikke før ti på seks i dag, men jeg blir hentet klokka elleve for å være litt hos foreldrene mine før det bærer avsted mot flyplassen. Det blir nok noen lange timer før vi kommer oss avgårde, men det er heldigvis ikke snakk om så veldig lenge å vente lengre. Nå har jeg jo vært utålmodig i tre uker allerede, så jeg skal klare å vente til halv fire ja.

Været er skikkelig deilig her i dag, og jaggu er det ikke meldt (enda) finere vær i Gdansk i neste uke.

Pelshjertene mine skal på ferie de også og Pappa får selskap av de firbeinte mens vi er vekke.

Nå må jeg straks gå å stelle meg, pakke sammen de siste tingene og så er jeg good to go🎉

Ha en strålende dag

Klem Håp

I går var vi forresten å gikk en lang tur, med mellomstasjon på Fjellstua før vi gikk trappene ned til sentrum og så tilbake til Huset. Det er så deilig å komme seg ut!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s