Ferie og sykdom – the long Holiday❤

Å være på ferie er ikke barebare når man har sykdom med på slep.

Noen dager er bedre enn andre, akkurat som hjemme dessverre. Likevel har jeg det ganske greit på tur, det har vært veldig deilig å få noen nye omgivelser rundt seg uten alt styret og sommervikarene der hjemme. Dagene går fort og sakte omhverandre, men det føles som en evighet siden jeg låste døra til Fargekaoset. Faktisk er det straks tre uker siden, og vi har fem igjen🎉👌

Det har vært en rolig ferie så langt, men thats about to change. Neida, så gale blir det ikke, men i natt kommer første pulje av resten av reisefølget, og på mandag teller vi fjorten stykk😅

Min eldste Storesøster, med Svoger og FIRE Tantegull er i gang med reisen bortover nå. Vi får noen dager sammen bare vi, før Søs, Svoger og Tantegull kommer natt til lørdag, og Lillebror og Samboeren (teknisk sett er hun Svigerinnen min, og jeg er kjempeglad for at de har funnet hverandre, men Lillebror er fortsatt lillebror i mine øyne og for ung til å bruke det ordet 😳😅) kommer natt til mandag.

Det blir tilsammen tre uker med full fart, selv om det er varierende lengde på feriene til de som kommer. Jeg gleder meg veldig, men jeg er også litt spent på om jeg har nok energi til å henge med og forholde meg til støynivået som kommer til å øke kraftig de neste ukene.

Det er første gang vi alle samles og har ferie i lag, så det blir nok en opplevelse for store og små forhåpentligvis❤

Vi har mange planer med fart og spenning inkludert, så dette tror jeg blir bra så lenge jeg passer på å hvile innimellom.

I dag foreksempel slapper jeg av i leiligheta, mens foreldrene mine ligger ved bassengkanten. Jeg hadde nemlig en slitsom marerittnatt så jeg trenger å hente meg litt inn igjen.

I ettermiddag skal vi gå oss en tur, og få handlet inn litt mat til de som kommer i natt så de får seg en god frokost og har nok drikke i hus.

Vi har egentlig funnet på noe hver ettermiddag og det har blitt myye trasking, og enda mer shopping🙈 Neida, joda, men kursen er jo latterlig lav nå og prisene er jo veldig lave fra før av så jammen har jeg fått MASSE for pengene!😍

Slenger ved ett lite bilddryss før jeg prøver å ta en liten blund, så snakkes vi snart igjen ❤

Lag en fin dag

Klem Håp

Her en dag fikk vi en følgesvenn på turen vår, plutselig fulgte det en hund etter oss i ett langt strekke. Det var veldig morsomt for når vi stoppet, stoppet den, og når vi begynte å gå igjen marsjerte han bak oss😍😂

Her er det ikke måte på hvor stor last de får på små biler, dette er liksom den «minste» lastete jobbbiler😳🤞

Det går også høner og diverse andre dyr løst rundt i gatene, denne fikk jeg bilde av uten for en lokal restaurant😅

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s