Fredag den trettende flaks. Ulykkesfuglen i aksjon.

Jeg kan nesten ikke gjøre annet enn å le selv om det hele er ganske tragikomisk.

Gjett hvem som har fått testet ut sykehuslivet i Tyrkia da? 😳

Joda, mens de andre fikk en forkjølelse med hoste, presterte jeg å få lungebetennelse og kraftig astmaanfall som endte med to veeeldig lange døgn i en sykehusseng.

TAKK og lov for at jeg hører til det norske helsevesenet forresten. Sykehusopphold her er rett og slett fælt og kanskje enda mer siden jeg er på ferie og engelskkunnskapene til sykepleiere og leger var så som så..

Motstridende beskjeder, ingen tilsyn, null informasjon og tegnespråkengelsk er stikkordene. Heldigvis er jeg tilbake i leiligheten nå selv om formen fortsatt er så som så og jeg må ta medisiner for lungebetennelsen i nesten to uker til😅

Cola light (og zero) har fått nytt design her og jeg liker det IKKE forresten. Heldigvis er smaken like god da.

I går kom jeg meg på en liten shoppingrunde med Mamma og i dag har vi store planer som jeg gleder meg til, får bare håpe pusten holder seg stabil.

Om typ en halvtime blir hele gjengen hentet med en stor bil og kjørt til kaia i Alanya der vi skal stige ombord i en privat båt med bare oss som vi skal kose oss på i hele dag.

Masse aktiviteter er tatt med, i tillegg til soling og bading selvfølgelig. Jeg har ihvertfall store planer om å knuse gjengen i Skipbo i skyggen, og så har jeg med meg strikketøyet med optimisme for å klare å strikke noen omganger.

Nå løper tiden fram meg, jeg må forte meg på badet for å gjøre meg klar så vi snakkes snart.

Ha en fin dag

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s