En syk sommer så langt

Ting går sjelden som jeg planlegger eller ønsker og denne sommeren er inget unntak dessverre. Store deler av ferien har vært preget av mye fysisk sykdom og med ett hode som er litt skralende er det ikke det beste utgangspunktet.

På søndag(?) måtte vi innom sykehuset igjen for å få en legekonsultasjon, jeg hadde verket som en gal i kroppen og hadde høy feber i noen dager. Joda, denne gangen var det en hevelse i halsen og halsbetennelse som ga utslag i resten av kroppen, og jeg kødder ikke, det gjorde så vondt at jeg nesten gråt mens vi satt og ventet på legen. Nok en runde med antibiotika og smertestillende måtte til, og når vi kommer hjem har jeg med unntak av en og en halv uke gått på sterke medisiner mot fysisk sykdom. Det ene har avløst det andre, med bare noen dagers mellomrom.

Immunforsvaret mitt har vært lav denne sommeren, jeg håper det kommer seg snart for nå er jeg drittlei av å være syk! Det er så typisk at alt måtte komme når vi er på ferie, jeg har gått glipp av så mange ting, aktiviteter jeg hadde gledet meg til. Jeg har veldig dårlig samvittighet for alt vi har måttet dra hjem fra fordi jeg ble for dårlig til å stå løpet ut, spesielt når storfamilien var samlet. Mamma og Pappa sier jeg ikke har lov å tenke slik, det er jo ikke min feil, men det er ikke så lett…

Jeg _har_ kost meg også, men det har vært litt for mye uhell og sykdom enn det jeg skulle ønske.

Jeg har ligget i senga i tre dager nå, men i ettermiddag håper jeg at jeg er i god nok form til å finne på noe kjekt.

I inngangen til leilighetene har vi forresten en dyrehage av den sjeldne sorten, litt morsomt og litt rotete. Ingen av dyrene er våre da, men vi har en madrass eller to som holder dyrene med selskap🙈

Ettersom jeg ikke har vært så mye utenfor leiligheten i det siste får dere ett bilde av bassenget. I morgen håper jeg virkelig at vi kan dra til stranden. Jeg har fått farge, men er ikke direkte brun så det hadde vært fint å kunne sole seg litt mer den siste uka. Pappa og Mamma derimot er knallbrune, sånn skikkelig, skikkelig brun.

Når jeg var liten ville jeg forresten helst være sjokoladebarn (mørk i huden), jeg synes det er så fint, men er man født hvit forblir man gjerne det livet ut🙄

Håper dere har en flott dag, og koser dere med hva enn som gjør dere glad. Her venter jeg på at foreldrene mine skal komme opp fra bassenget etterhvert så vi kan finne på noe vi også.

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s