Gir det deg rett til å håne?

I går var jeg tøffere enn toget, og sto opp for meg selv. Vi var nemlig en liten tur nede i Oba på ettermiddagen (fyy så deilig å klare å gå litt tur igjen🎉) og gikk spaserende rundt i gatene når jeg det kom en person på skuter forbi. Vedkommende sa noe skikkelig stygt om utseende mitt som forøvrig var rasistisk for en hel verdensdel. Jeg vil ikke dele hat så det som kom var «Are you….» mens han passerte. Før jeg fikk tenkt meg om ropte jeg så det jomet «Are you stupid?» tilbake.

De som kjenner meg vet at jeg ikke sier i fra om mye ( om noe😅), men når noe er urettferdig kommer ordene, og jeg synes det er urettferdig at noen kan føle seg så god i seg selv at de vil gjøre andre vondt. JA, jeg er rar og annerledes og alt det der, men det gir deg ingen rett til å håne fordi.

Som jeg pleier å si, ja, det har kostet å være meg selv, men det hadde kostet så ufattelig mye mer å måtte være noen andre!

Så da er jeg meg da, med alle mine farger og rariteter💚🧡💜💖💛💙

En litt sliten Håp var på shopping ALENE mens foreldrene mine lå på solsengen på stranda, og selv om det var snakk om «bare» to (svære) butikker rett ved siden av, og det sikkert er null stress for deg, er det gigantisk for meg. Angstbølla 0 – 1 Håp 👊

Jeg ser riktignok litt lei meg ut på bildet, men det var nok bare litt slitenhet som vistes.

Nå er vi faktisk kommet til den siste fredagen her i Tyrkia, neste torsdags kveld starter vi hjemreisen, selv om vi ikke er hjemme igjen i Ålesund før ett døgn senere.

Det skal bli litt godt, rart og mest sannsynlig litt vondt å komme hjem etter åtte uker på ferie. Godt fordi jeg endelig får møte Pelshjertene mine igjen og får litt etterlengtet pelsterapi, rart fordi jeg må snu fra en vandt hverdag til en annen, og vondt fordi jeg er verdensmester i å snuble i inngangsdøren når jeg låser opp etter å ha vært vekke en stund. Det er vanlig at jeg pleier å ha noen litt tunge uker rett etter en ferie, men det går seg så oftest til.

Jeg kjenner at jeg trenger å hvile litt når jeg kommer hjem, få i gang igjen strikkepinnene og det er sikkert ikke så dumt at jeg får besøk av ambulantteamet etter helga heller.

Nå satser vi ihvertfall på å nyte den siste uka i varmen og forhåpentligvis slippe mere sykdom. Jeg er bedre, men fortsatt ikke helt frisk igjen, men krysser fingrene for at de resterende dagene med tablettkurer får vekk sykdom helt.

Jeg har forøvrig vært våken siden klokka fem (fire norsk tid), men søvnen vil ikke komme tilbake, så nå tenker jeg å gi opp senga og få på meg badetøy og slikke noen solstråler.

Ha en fin dag

Klem Håp

Tatou blir godt passet på i Sandnes med Lillebror og Samboer, men jammen skal det bli godt å få han hjem igjen også 😱❤🙈

Reklame

3 kommentarer om “Gir det deg rett til å håne?

  1. Er ikke sikkert vedkommende følte seg så god i seg selv, de fleste som kritiserer andre gjør det fordi dem er usikker selv 😉 Så der var det din seier, vedkommende var nok et svakt menneske 😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s