En, to, tre – Kamp

Jeg prøver å konsentrere meg om å puste mens vi venter på svar.

Inn

Ut

Inn

Ut

Jeg distraherer meg med å telle maske for maske jeg strikker, prate om andre ting, men det er jaggu ikke lett å fjerne tankekaoset som surrer.

Man kan følge styremøtet i kommentarer på nett, og jeg sjekker innom titt og ofte, men jeg skjønner ikke stort for å være ærlig. Jeg må nok bare være tålmodig selv hvor fælt det er.

Heldigvis er De Gode på jobb i dag, både Primær A og Strikkeguru er på tidligvakt, så de passer på å få meg ut av hodet mitt.

Jeg ble avbrutt fra skrivingen av en liten biltur med Primær A, jeg trenger nemlig mer garn for å fullføre prosjektet jeg holder på med, men selvfølgelig var garnbutikken stengt når vi kom dit. Typisk, men det var godt å komme seg litt ut. Nå når vi kom tilbake kom kontrabeskjed, ingenting blir avgjort/offentliggjort før i februar. Det er egentlig ganske frustrerende for da vet jeg ikke om jeg drar hjem for denne gang på mandag, eller for siste gang..

Jepp, jeg blir utskrevet på mandag og kampviljen for å klare hverdagen hjemme selv med Mørket på slep er i gang. Den største motivasjonen jeg har er å få være sammen med Pelshjertene mine igjen.

På mandag(?) var det storstilt besøk på dpset med Sylvi(?) Listhaug blant annet og både tv2, NRK og to aviser var på plass, men det største og beste besøket for min del var av Tatou og Mamma. Det var så godt å se hvor glad han var for å se meg! Jeg savner de alltid så inderlig når jeg er innlagt så det fine med å komme hjem er at jeg kommer hjem til både Tatou og Fighter❤

Jeg er klar for å kjempe videre

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s