Å skyndte seg sakte

Jeg trenger mye hvile for tiden, og har sovnet på dagen fire dager på rad.

I går toppet det seg med en og en halv time på både dagvakt og kveldsvakta. De sier det er bra, at jeg trenger det og det er nok sant.

Jeg sliter som regel med søvnen og mareritt etter mareritt er nattens aktivitet. Det var skikkelig rart, den første halvannen uka av innleggelsen sov jeg, sånn skikkelig sov og jeg måtte bli vekt både ni og halv ti om morgenen. Det skjer typ aldri, hjemme våkner jeg mellom fire og seks, så det var skikkelig rart og deilig å endelig få sovet ut. Hadde det bare vart😅

Det er begynnelsen på en ny uke igjen, mandager på Avdelinga er uten program da det ofte er mye samtaler som skal unnagjøres. Jeg tviler på at jeg skal ha samtale siden jeg snakket med Behandler på fredag, men Mamma og Tatou kommer klokka tolv.

Kanskje vi skal en tur til Vestnes, vi skal ihvertfall kjøre en runde. Jeg elsker bilturer, spesielt med høy musikk fra høyttalerne, da slapper jeg av.

Tantegull fikk komme inn å se rommet mitt på lørdag og det første hun spurte om var Hvor er tv-en? Hun mente det måtte være veldig kjedelig her uten tv😂 Vi har jo tv på stua, og iPaden blir flittig brukt på rommet. Jeg har begynt å se Modern Family på nytt for ørtende gang, haha. Det er nesten litt flaut, jeg har mistet tellinga på hvor mange ganger jeg har sett serien fra begynnelse til slutt, men jeg bruker den som avledning og avslapping. Jeg kan jo mange replikker utenatt, og det er så deilig å slippe å tenke så mye.

Beste Totsen som inspiserte rommet mitt❤ En uke igjen og så blir Kaosgjengen samlet❤ Jeg gleder meg til å være nær Pelshjertene mine på fulltid, og nå skal den siste uka av innleggelsen brukes godt!

Det er en helt annen jente jeg ser nå enn den jeg møtte for første gang for tre år siden. Vi ser framskrittene dine når det kan være vanskelig å se selv. Du er tryggere i deg selv og tørr å si ifra og det er så kjekt å se.

Jeg får mange gode ord, og sånne som dette gir påfyll til håpet. Jeg tar skritt framover selv om det ikke alltid virker sånn. Jeg skyndter meg sakte❤ Det kan være frustrerende når jeg ser alt de andre får til, ser livet de jevnaldrende lever, men livet mitt dreier seg om andre ting og jeg beveger meg framover jeg også. Du har hjulpet meg så mye sa jeg til Primær A, svaret jeg fikk var Ja, men det er du som har gjort den harde jobben.

Mister jeg alle De Gode vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Strikkeguru sa at om Avdelinga blir lagt ned så kommer vi til å møtes hjemme❤

Nå er det snart tid for en økt på kjøkkenet så vi får snakkes, men Lag en fin dag da dere.

Klem Håp

Reklame

En kommentar om “Å skyndte seg sakte

  1. Har fulgt bloggen din i mange år. Du er en tøff jente, beundrer pågangsmotet ditt. Gang på gang klarer du å reise deg fra mørke igjen. Stå på videre. Jeg er sikker på at du en dag klarer å vinne kampen mot mørket.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s