Det friske

Den siste uka har forsvunnet avgårde i full fart, og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk en ekstra uke på Avdelingen for det trengtes.

Forma har vært litt så som så de siste dagene, jeg fikk ett hardt slag i magen når jeg fikk fram noe nytt i minnet på tirsdag, så det har blitt en del dissosiering.

Vi passer på deg

Det er ekkelt å ikke ha kontroll over sin egen tilstedeværelse, og flaut å ikke alltid klare å følge med i samtaler, men jeg har blitt flinkere til å si Hæ når jeg mister noen setninger. Folk flest forstår og begynner på nytt heldigvis.

Jeg er heldig, jeg har faktisk fire ting å se fram til de neste månedene og det gjør så jævlig godt å vite at livet kan være fint også.

To ting er foreløpig hemmelig,

men

1. Støttekontakt er snart back in business etter en lang mammaperm🎉❤ Vi har hatt tett kontakt hele tiden altså, men i mars blir det faste møter igjen, og DET skal bli fint.

2. I midten/slutten av juni setter jeg og foreldrene mine kurs mot sommeren og ferietid i Tyrkia i sju uker og håpet er at det blir like fint som det pleier, minus fysisk sykdom og sykehus som sommeren i fjor😅

Jeg har strikket som en helt disse ukene og så langt i år har jeg strikket likedan regnbuegensere til meg og Tantegull, strikket ferdig en barnekjole som ei som jobber på Huset har bestilt og skal gi til barnebarnet sitt og nå har jeg begynt på en Mariuskofte i 40 års gave til Min Eldste Storesøster. Søs har kjøpt garnet og så skal jeg strikke og montere.

Tantegull har ønsket seg en regnbuegenser i flere år så håper hun blir glad når hun får den. Haha, bare flaks at den passet forresten for jeg diktet genseren(e) selv😅

Jeg og Strikkeguru var innom den lokale strikkebutikken i bygda forrige fredag og det var så koselig for eieren er så snill mot meg og det første hun sa når hun så meg var Der er jenta mi🙈

Strikkeguru og Eieren satt i gang med en skryteregle om meg, men da ble jeg bare flau og visste ikke hva jeg skulle svare, men det betyr massemasse likevel! ❤

Det bor så mange farger inni deg, du er en kunstner

Kunstner eller ikke, nå må det en blås til før det er tid for dagens ørtende runde med Skibo.

Ha en fin kveld

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s