Vil dere bli med?

Jeg har forresten blitt oppmuntret til å blogge når flere av personalet har spurt om jeg fortsatt skriver her.

Jeg måtte tenke litt, derav pausen, men jo, jeg vil fortsette å skrive ❤

Meen så ligger blogsoftavviklingen å kverner da, hva skal jeg gjøre med Tankekaoset? Jeg har ikke data akkurat nå, så jeg vet ikke hvordan jeg skal få flytta bloggen, samtidig undrer jeg meg om dere hadde blitt med på flyttelasset? Det er ikke mange kommentarene om dagen så blir litt usikker😅 Trenger ikke skrive navn eller noe mer enn ja(eventuelt nei😂) men om du orker legg igjen noen bokstaver da. To er alt som trengs❤

Reklame

En kommentar om “Vil dere bli med?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s