Å overvinne Skademonsteret❤👊❤

Er det en ting jeg er litt stolt av under denne nedturen så er det at jeg ikke har selvskadet. Det har dog sin naturlige forklaring med at hvis det blir blod på Avdelingen bærer det tilbake til sykehuset og mottak og DET vil jeg ihvertfall ikke. Det betyr derimot ikke at skadetrangen ikke har vært tilstede eller at det ikke har kostet enormt med krefter å la være, men jeg har klart det! Faktisk så er jeg snart ett år skadefri om noen måneder og det er jeg glad for. Jeg vil ikke si at jeg er ferdig med selvskading for godt, det blir for stort og tungt å love, men jeg kjemper ukentlig mot skadetrangen og jeg er fast bestemt på å holde meg unna så lenge det lar seg gjøre.

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har fått spørsmålet selvskadet du for å dø, men svaret mitt er alltid det samme selv om det ikke alltid sies høyt.

Nei, jeg gjorde det for å overleve.

I klare øyeblikk er det helt sprøtt å tenke på hva jeg til tider utsetter kroppen min for, men jeg vet også at hadde det ikke vært for det utløpet er det ikke sikkert det hadde holdt med sting.

I forrige uke var det noen som sa til meg at å spise/returnere er en form for selvskading det også, men jeg vet ikke om jeg er enig. Altså, jeg vet jo at det ikke er en konstruktiv måte å roe ned kaoset innvendig, men jeg per dags dato har jeg ikke noen andre måter enn de destruktive handlingene til hjelp mot alt inni.

Håpet er jo at jeg en gang i framtiden finner andre måter å forholde meg til livet på, men akkurat nå (og alle årene jeg har som syk bak meg) er det dette jeg har. Det er bedre med alternativ 1 som er Matkaoset enn 2, som er mer alvorlig og gir blod.

Forrige lørdag var jo Tatou innom og han inspiserte rommet mitt grundig. Beste Totsen min❤

Jeg FaceTimer ofte med Mamma og da får jeg alltid se og snakke med Pelshjertene mine. Tatou skjønner ikke greia, men Fighter begynner å male når hun hører stemmen min selv om hun ikke forstår hvor den kommer fra.

I formiddag kommer Mamma en tur igjen, vi må tilbake til Vestnes for å bytte en rullgardin hun kjøpte sist som ikke passet til vinduet. Det blir fint med en lang biltur og så skal hun få med seg litt ting hjem så det ikke blir så mye på mandag. Jeg må bare få pakka sammen først😅

Helga ser ut som den blir fin, Stjernelaget jobber helg alle sammen, både Strikkeguru, Primær S og Primær A, så helga skal brukes godt.

Nå er det straks tid for frokost, jeg må bare vente til kardeksen(?) er ferdig og Primær S kan støtte under måltidet.

Ha en fin dag

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s