Ut på (feberfri) tur

Jeg er rett og slett dritdårlig til å være syk, noe som er ganske ironisk med tanke på at jeg er en kroniker, en som må leve med sykdom resten av livet. Det er bare det at når kroppen også er syk så blir hodet verre og jeg holder på å bli sprø av å sitte inne. Heldigvis har jeg ikke feber i dag, så om litt skal jeg på en lengre tur enn jeg har gått på lenge med kveldskontakten min. Det er kanskje ett friskhetstegn at jeg har kjedet meg den siste uka, når man er dypt i Mørket er det liksom ikke plass til å kjede seg, der er bare alt utmattende og viljen til å gjøre noe som helst er ikkeeksisterende. Nå har jeg jo ikke tatt helt farvel med Mørket enda for denne runden, men hei, for en forbedring det er nå med sammenligning på årets start.

Jeg kjenner til og med at det kribler i magen med tanke på turen til Praha om ikke lengre enn en uke med en ekstra dag. Jeg trenger det så jævlig, jeg trenger noen nye opplevelser og input, se noe annet enn hverdagen og fyyy, som jeg gleder meg til konserten! Musikk er dopet mitt bruker jeg å si, det er helt utrolig hvor fri og levende jeg blir i en fullstappa arena med musikken pulserende gjennom kroppen. Jeg som har en ganske stor ring rundt meg med tanke på hvor nært jeg kan sitte/stå ved siden av en annen person, kunne ikke brydd meg mindre når jeg lever i musikken. Tjue tusen mennesker rundt i alle kanter på Metallica konsert? Null stress. Komme borti noen med ett uhell på kjøpesenteret? Full krise. Vanligvis er Angstbølla ganske framtredende, når jeg er på konsert (med band jeg liker selvfølgelig) er jeg den som starter lydbølger fra fremste rad og langt bakover i publikummet. Jeg gleder meg sånn!

Jeg fikk en koselig tilbakemelding på forslag til ting å skrive om, som interiør, tatoveringene mine og kreative prosjekt, og det kommer det også etterhvert. Når jeg var på Avdelingen nå sist var det ei som minnet meg på at jeg er så mye mer en sykdommene mine, jeg er jo meg selv og jeg liker jo mye som ikke handler om sykdom/viser sykdom, og det var godt å høre alle de fine ordene hun kom med. Om du har noe du vil høre mer om, forslag til hva jeg skal skrive om så rop ut, eventuelt legg igjen en liten kommentar. Jeg er åpen (om) for det meste. Jeg blir bare glad om noen har noe de lurer på.

Det skal bli veldig godt å komme seg ut i fineværet om litt, flaksen min har jo gjort at det har vært strålende finvær omtrent hele uka, og jeg har ikke fått benyttet meg av det. Jeg har litt sandkorn i øynene i dag, Jon Blund var ikke så generøs med sovepulveret sitt i natt, så det spørs om det ikke blir en liten powernap også etterhvert.

Jeg håper du har en fin lørdag så langt, vi snakkes snart

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s