Fargekaoset fornyes stadig

Det neste innlegget som kommer blir litt bakvendt, surrehodet Håp ble nemlig distrahert i går (som er en ganske så normal greie for meg😩) og jeg glemte derfor å skrive det ferdig og publisere.

Jeg fikk endelig knipset noen bilder av stuedelen som jeg oppgraderte med litt ny maling og interiør og om jeg får si det selv så ble jeg meget fornøyd med resultatet. Om det er interesse for det kan jeg godt vise resten av Fargekaoset også etterhvert, jeg har jo tross alt en litt annerledes leilighet enn de fleste.

Farger, ting er så utrolig viktig for meg. Det har nok mye med at jeg i lange perioder har befunnet meg i de stygge gulhvite, tomme rommene på forskjellige avdelinger. I tillegg er 90 prosent av tingene mine kjøpt på reiser rundt om så jeg blir minnet på gode minner når jeg titter rundt om i de fargerike omgivelsene Fargekaoset har blitt.

Håper dere liker ett blikk inn i hjemmet mitt❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s