Endelig er dagen her

Nå er det en stykk meget spent og forventningsfull jente som titter innom. Om noen timer, okei da, i ettermiddag, vender vi snuten mot Praha, opplevelser, smil, musikk og shopping i noen dager. Jeg har hatt nedtelling i tre uker nå, dette skal bli så bra!

Etter en skikkelig tøff start på året, og usikkerhet på om Avdelingen får bestå, i tillegg til nye kontakter i Ambulantteamet skal dette gjøre så jævlig godt for kampviljen og gi påfyll med ordentlige Smil. Jeg gleder meg sånn! Bare det å bevege seg vekk fra Ålesund skal bli fint, jeg trenger nemlig å se litt andre ting nå, litt av verden der ute. Jeg og Mamma er de perfekte reisepartnere, vi trasker og traver rundt om kring fra morgen til kveld, puster inn litt friske omgivelser hele dagen og begge har vondt i beina når det er tid for å legge seg om kvelden. Heldigvis er vi frisk og rask til å gjøre det samme igjen når vi våkner for en ny dag. Vi har jo bare fire hele dager der, så mye skal oppleves på liten tid. Jeg har drevet og sett klipp fra konsertene fra turneen siden den startet for noen uker siden, og jeg tror det kommer til å bli veeeldig bra. Han spiller Linkin Park sanger også, ikke bare sine egne, og fansen, publikummet har fått stemmen til Chester under liveopptredene. Det kommer til å bli skikkelig emosjonelt, og forhåpentlig skikkelig fint også. Jeg er mest imponert av Mamma som for første gang skal stå (på fremste rad) under en konsert. Før har vi hatt sitteplasser når hun har vært med, Søs, Lillebror og en venninne har hatt æren av ståplass når jeg har dratt med dem. Verken jeg eller Mamma er spesielt høye, heller motsatt. Mamma raver hele hundreogførtiåtte centimeter over bakken, mens jeg kan skilte med seks centimeter til. Ikke akkurat kjemper altså, så takk og lov for høye sko. Jeg har verdens tøffeste Mamma som går utenfor komfortsonen sin for å oppleve ting med meg. Det er jeg evig takknemlig for!

Jeg hadde en skikkelig fin dag i går, selv om vi hadde ett uhell som gjorde avslutten litt dum, men det ordnet seg det også. I går var nemlig hele gjengen, Lillebror, Søs, Svoger, Tantegull 1 og 2 og selvfølgelig Totsen og jeg, på en kjempefin fjelltur. Det var så kjekt at det ikke bare var tungt, men fint også. Jeg koste meg skikkelig, det er jo dette jeg vil gjøre mer av. Jeg gleder meg til kondisjonen bare blir bedre og bedre, men selv om jeg puster og peser nå var det veldig kjekt likevel.

Jeg har litt å gjøre før jeg er klar for tur, jeg må nemlig pakke. Jeg har jo funnet fram det meste, så det skal nok ikke gå så lang tid. Jeg må i tillegg rydde litt og ordne i leiligheta, sånn at det er fint å komme hjem. Pappa kommer straks for å gå morgenturen til Tatou, og mens han går skal jeg stelle meg før Mamma kommer klokka ti for å hjelpe meg å gjøre alt klart. Vi drar hjem til foreldrene mine og Lillebror når vi er ferdig, og da er planen at jeg skal knuse alle sammen skikkelig i Skipbo.

Ha en fin dag alle sammen

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s