Bli mer kjent med den hverdagslige Håp

Ettersom denne dagen har startet litt blæh og med en indre, dundrende uro så tenkte jeg at jeg skal prøve å gjøre noe for å avlede, og hva er vel ikke bedre enn å skrive? Det har florert en sånn 40 spørsmål og svar rundt på blogger, så jeg tenkte jeg likesågodt kunne prøve meg på den jeg også, så får dere kanskje bli litt mer kjent med meg? Jeg tok vekk noen av spørsmålene og erstattet de med noen andre ettersom de ikke var relevante for meg, men håper dere synes det er kjekt å lese litt hverdagslige ting også.

 1. Tre ord om meg: Sta, rar, snill
 2. Det første jeg gjør om morgenen: Jeg har en hel fast rutine og endres den blir dagen litt rar. Jeg våkner, tar meg en sup colazero, sier til Pelshjertene at nå skal vi stå opp. Går på do og tar meg en røyk før jeg setter på kaffe som jeg drikker både en og to og tre svære kopper med, samtidig som jeg surfer litt her og der. Jeg trenger som regel en god stund på å starte dagen selv om jeg våkner tidlig.
 3. Når jeg hører på radio blir jeg: Frustrert, for det er jo bare de samme sangene som går i repeat og det finnes jo så mye fin musikk der ute. Nettopp av den grunn er det egentlig sjeldent jeg hører på radio.
 4. Jeg gleder meg til: Å reise vekk for hele sommeren. Tyrkia i sju uker skal bli så jævlig fint.
 5. Klesskapet mitt er fullt av: Hundreogørten plagg jeg ikke bruker.
 6. Når jeg skal pynte meg: Ser jeg annerledes ut enn når du pynter deg. Jeg har rar smak nemlig.
 7. Jeg har medlemskap: På treningssenteret, som bank i bordet, blir brukt flittig de ukene jeg har overskudd.
 8. En liten hemmelighet om meg: Jeg er egentlig veldig allergisk mot både katt og hund. Det var jo synd, haha.
 9. Jeg føler meg best: Når jeg står i en stor folkemengde syngende for full hals med musikken dundrende gjennom kroppen på en konsert med musikk som betyr noe for meg.
 10. I kaffebaren bestiller jeg: Vi er ikke så heldig å ha Starbucks i lille Ålesund, så med en gang sjansen byr seg MÅ jeg ha en mocca frappe derfra.
 11. I baren bestiller jeg: Cola zero. Alltid cola zero.
 12. I familien er jeg: Barnet. Hun som er annerledes enn de andre. På godt og vondt. Vi er en sammensveiset familie heldigvis.
 13. Jeg kan ikke leve uten: Farger. Og cola zero og røyk, ehe.
 14. Barn er: Herlige.
 15. Om natten: Sover jeg med Dragen under arma.
 16. I vesken har jeg: Alt for mye, fra en pakke med sugerør (veldig viktig), til lepsyl og hundeposer.
 17. Trening er: Veldig givende.
 18. Politikk er: Kjedelig, men veldig viktig.
 19. I vår skal jeg unne meg: Turer ut i naturen. Det er det jeg håper på ihvertfall, være mest mulig ute og få litt sol i sinnet.
 20. I nattbordskuffen har jeg: Jeg har ikke en skuff, men ett nattbord, og der står det alltid drikke, en bamse og ei lampe. Pluss en lapp Ambulantteamet skrev til meg for lenge siden. Jeg er trygg nå.
 21. På kjøkkenet er jeg: ikke så ofte. Neida, jeg liker egentlig å lage mat, jeg gjør det bare ikke så mye. Nå har vi begynt å lage/spise middag sammen noen ganger i uka med Kontakten min så da blir det litt mer kokkelering framover.
 22. Jeg er dårligst til: Å lyve. Helt sant. Jeg er god på å «være lur», men å lyve? Nope, alle ser det på meg. Å finne på morsomme sprell er jeg derimot mester i.
 23. Jeg er flinkest til: Den er vanskelig, men jeg er kanskje flink til å utfordre meg selv i perioder?
 24. Jeg beundrer: Alle dere som bare snakker med hvem som helst uten problem. Og selvfølgelig de som gjør en forskjell for andre.
 25. Min verste uvane: Ahh, hva skal man skrive her? Jeg har jo mye som er «uvaner», men som hjelper meg i hverdagen. Jeg er ganske rotete, og det har jeg dessverre alltid vært, men jeg trives best når det er ryddig rundt meg.
 26. Jeg elsker: følelsen av å være Fri, de gangene det lar seg gjøre.
 27. Jeg brenner for: Rettferdighet og dyrevelferd.
 28. Jeg tror på: Godhet. Religion er ikke noe for meg.
 29. Du visste kanskje ikke at jeg: Har brukt hypnoseterapi for insektsfobi/dyr og det forandret livet mitt? Før klarte jeg ikke sitte to minutter ute på sommerhalvåret, langt mindre være ute i naturen. I tillegg var jeg livredd alt fra katt til hund til fugl, og nå er dyrene livet mitt.
 30. På kvelden: Er jeg som regel veldig sliten, etter å ha brukt mye energi på vanlige ting som de fleste «bare gjør».
 31. Når jeg har fri: Nå har jo jeg i utganspunktet «fri» hele tiden, men jobben med å være syk er en tjuefiresju jobb, så jeg tenker heller på de gangene jeg har lettere dager. De bruker jeg ute, på tur, trening eller shopping.
 32. Noe av det beste jeg vet: Er å våkne, og vite at jeg har en hvit powerking i kjøleskapet som kan hjelpe meg å våknevåkne fra marerittene som sitter i kroppen.
 33. Det er lov å lyve: For å skjerme, så lenge det ikke skjuler for mye.
 34. Om fem år er jeg: Det er for langt fram. Jeg klarer maks å se ett par måneder fram i tid, alt annet blir for uoppnåelig og stort. (og skummelt)
 35. Yndlingsfargen min er: Oransje faktisk. Jeg bruker ikke det i klær, men elsker det i interiør. Det er jo en skikkelig gladfarge.
 36. Det beste jeg vet å spise er: Sushi. Litt ironisk i og med at jeg er vegetarianer, men fiskeløs sushi er dritgodt det også altså. Og taco, alltid taco.
 37. Jeg ønsker meg: En fin sommer, med masse gode opplevelser og følelsen av glede.
 38. Jeg er redd for: Jeg er egentlig redd for ganske mye, men la oss ta det enkelt og si mørket ute på vinterhalvåret.
 39. Jeg er: Klar for å lage en god dag.
 40. Akkurat nå: Er jeg ganske trøtt, og trenger litt mer tid på å våkne skikkelig.

Prøv å Lag en fin dag du også da

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s