Jeg tar på meg oppdrag

Tenkte bare jeg skulle poppe innom for å gi dere en gratis latterkule mens jeg venter på at Kontakten min og jeg skal gå tur med Totsen.

Tror dere ikke at jeg har skamklipt Tatou da? Sånn skikkelig, skikkelig ille? Haha, stakkaren ser ikke ut, og selv om det gikk fint sist gang jeg prøvde meg, har jeg herved pensjonert meg som hundefrisør fra og med nu😳😂

Stakkars gullet mitt, han ser jo ikke ut.. Jeg har sendt ei melding til hun som faktisk ER hundefrisøren til Tatou og spurt om hjelp, men jeg har ikke fått svar enda. Jeg kommer nok til å ta en liten, hvit løgn og si at det er min lille lillebror som har lekt seg med saksa, jeg er faktisk ganske flau, haha.

Dette er en rar dag som ikke funker, det har vært små latteranfall hele dagen på grunn av småfeil. Som for eksempel at jeg og Mamma klarte å sette igjen SKITTENTØYET mitt ute på gata midt i byen og kjørte derifra. Eller at både veggismiddagen og middagen til foreldrene mine ble katastrofe, quote Pappa – Dette var faktisk helt jævlig. Skikkelig vimsete og surrete alle mann i dag, men heldigvis ingen stor tabbe hittil.

Jeg dro som sagt inn til foreldrene mine på middag, og Kveldskontakten min kommer å henter meg og Tatou for å gå en times tur rundt en tursti vi pleier å gå rundt. I alt kaoset glemte jeg å ha med meg turklær hit, og temperaturen har sunket ganske mye, men flaksen var at jeg hadde ei jakke i bilen😅

Det skal ihvertfall bli godt å komme seg ut på tur, hittil i dag har jeg trasket hele 1347 skritt😂😳

Ha en fin kveld videre, det skal jeg også ha.

Klem fra en smule surrete Håp❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s