Positivitet avler positivitet

Vet dere, nå synes jeg det er på tide med ett positivt innlegg altså. Til tross for at det er endel som er dritt nå, så har jeg faktisk mye fint i livet mitt også. De små tingene betyr så mye, som ekstra kos fra Pelshjertene mine, turer ut i naturen og noe så enkelt som å se en serie med noen og le høyt.

Dette er litt av hva de siste ukene har bestått av, det er fint å bli minnet på Det Gode når man blar gjennom bildegalleriet på mobilen altså. Det har vært flere og lengre turer, men mye mindre enn vanlig. Denne uka har det heldigvis begynt å ta seg litt opp igjen, og neste uke er jeg klar for å komme inn i hverdagen for fullt igjen. Jeg har som mål å komme meg inn dørene til treningssenteret minst to, tre ganger også, men alt over en er ett pluss med tanke på at jeg ikke har vært der siden før vi dro til Praha.

Praha er ett kapittel for seg selv som dessverre ble mørkelagt over alt det dumme som skjedde når jeg kom hjem, men dere skal få ett glimt inn i turen snart også.

Jeg sitter med ansiktsmaske, andre runde med hårkur og prøver å gjøre noe godt for meg selv. Kanskje jeg skal prøve meg på ett fotbad også etterhvert, før jeg setter i gang med strikkepinnedans. Jeg har vært ganske så tom, så til og med strikkepinnene har lagt død den siste tida, og det er ikke noe særlig. Strikking er jo terapi for meg, en måte å koble vekk/distrahere meg selv fra det vonde, så jeg håper jeg kommer i gang i dag og holder dansen gående framover.

I går var vi til og med på sykkeltur, noe jeg ikke trodde jeg kom til å gjøre mer. Jeg er stolt eier av verdens kuleste sykkel, importert fra Miami en sommer vi var der lenge, men den har dessverre blitt brukt veldig lite her hjemme. Mye er grunnet mangel på sykkelpartner og veldig dårlige sykkelforhold her i byen, men nå har vi gjort noe så lurt at vi har kjørt den inn til Søs på bygda. Forhåpentligvis blir det mange flere turer i vår, for det var skikkelig gøy. Jeg eier ikke balanse og kordinasjon, så sykling kommer ikke naturlig for meg, men øvelse gjør mester er det ikke det de sier? Vi hilste på noen sauer på veien også, jeg eelsker sauer forresten.

Tantegull var ikke sånn kjempegira på sykkeltur i går, så vi kom oss ikke helt til målet, men det ble en god tur likevel. I dag er planen grilling hos foreldrene mine, jeg skal ha grønnsaksspyd og bakt søtpotet. Har du ikke smakt bakt søtpotet må du prøve, det er kjempegodt. Ett supert triks er å stikke mange hull i poteten med en gaffel og så gønne på med full guffe i typ sju til ti minutter i mikroen. Kjempelett og kjempegodt. Sånn ellers har jeg ikke noe særlig annet planlagt, men det jeg er fast bestemt på er at jeg skal fortsette dagen med positive vibber. Pessimistenes Dronning må jo utfordres innimellom.

Ha en fin søndag, så snakkes vi snart.

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s