Fra nitrist til fargeparadis, interiør som får fram smilet

For litt siden fikk jeg forslag om hva jeg kunne skrive om som ikke handlet om sykdom, og interiør var ett av dem. Jeg er jo veldig glad i å ha det fint og fargerikt rundt meg, mye grunnet alt for lang tid blant gulhvite vegger. Jeg elsker farger og ting som gjør meg glad, og er over gjennomsnittet glad i interiør og morsomme synsvinkler på det normale, sterile, hvite. Her er det ikke mye hvitt for å si det sånn. Jeg har jo en liten veranda som blir flittig brukt da jeg *kremt*, trekker mye frisk luft i løpet av en dag. Selv om den i utgangspunktet er ganske nitrist og stygg, har jeg klart å gjøre den ganske koselig likevel.

Nå har jeg gjort den klar for våren, og selv om det gjenstår noen småting er jeg rimelig fornøyd.


Bildene hadde nok blitt litt finere om sola skinte, men så heldig var vi ikke i dag. Tatou har ihvertfall gitt terningkast 6 på uteområdet sitt. Det mangler noen blomster i blomsterkassa, men de jeg vil ha har de ikke begynt å selge enda, men det blir nok bra til slutt. Jeg har en finfin blanding av ekte og falske blomster, noe som er veldig praktisk med tanke på at jeg som regel er vekke store deler av sommeren og ikke har mulighet til å vanne de i typ seks til åtte uker.

Joda, neida, frisk luft må til..

Tatou ser fortsatt ut som en ulv som har vært i slåsskamp, men heldigvis blir det fikset i morgen, for da skal han nemlig til frisøren for å fikse opp det rare jeg gjorde. Han er nemlig veldig skjønn vanligvis skjønner dere, lille gullet mitt, så jeg håper dere ikke ler alt for høyt av han, selv om jeg gjør det selv, haha. Søs sa at det ikke så så ille ut på bildet, men Believe me, han ser ikke ut stakkaren. Det blir ihvertfall fint å få fikset det i morgen! Mamma blir den heldige sjåføren, for jeg og Støttekontakt skal nemlig på en etterlengtet shoppingrunde når han har time. Vi har faktisk ikke vært på shopping sammen på ett helt år, og hun er den beste shoppingpartneren jeg har. Vi er like glad i tilbudsstativene begge to skjønner du.

Jeg er litt rar, om jeg har en planlagt kjøpesenter tur litt fram i tid, og ikke en spontantur så planlegger jeg og lager liste på hva jeg skal ha. Jeg titter rundt på tilbudsaviser, nettsider og ser hva jeg trenger og hvor jeg får det billigst. Det er jo supert, for da får jeg gleden av å «handle» to ganger, først på titterunde og listeskriving, og så den faktiske shoppingrunden. Jeg har en liste til i morgen også, det er en del ting jeg skal ha, men mye er så kjedelig som kaffe på tilbud, oppvaskmiddel og (rosa hodeskalle)hundeposer, men det er litt artigere ting der også altså. Jeg skal i tillegg ordne litt forskjellig for Mamma også, så lista er på mange linjer.

Klokka er ikke mye, men jeg har sittet i nattøyet i mange timer allerede, og er ganske snart klar for å legge meg. Først blir det litt mer surfing, og kanskje en episode av Modern Family også. Jeg er trøtt, og litt urolig, ingen god kombo, men forhåpentligvis kicker kveldsmedisinene mine inn så jeg blir klar for natta.

Sov godt

Klem Håp

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s