Det gode, det fine, det som ikke er en selvfølge❤️

Jeg er heldig.

Og takknemlig, veldig takknemlig.

Fire fine dager tett og nært, det er ikke alltid en selvfølge. Jeg har hatt store og små opplevelser den siste uka, sånne fine, gode som gir påfyll til pågangsmotet og kampviljen når de vonde, tunge dagene melder sin ankomst.

Jeg har vært på dagstur til Bjorli og testet klatreparken som har kommet dit og selv om det begynte ganske angstfylt så ble det en fin opplevelse likevel. Angsten var forresten ikke grunnet høyden, men redsel for å ikke skjønne utstyret og de forskjellige hindrene. Etterpå dro vi opp til hytta som Søs og gjengen hadde som tilholdsted og grillet og nøt sola ute på plattingen.

Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde av klatreparken, men her er noen av hyttekos og den gode pavlovakaken Søs hadde laget til dessert.

Apropos pavlova, «jeg» /Mamma var ikke fullt så heldig med kakebakingen i går, det hellet heller mot fiasko. Har du smakt svart, brent pavlova? Det er ikke vits i å teste det ut btw😂

Jeg har mye å skrive om, og det kommer, men akkurat nå sitter jeg i bilen på vei ut på Bygda til Søs og gjengen og jeg kjenner at å skrive i full fart er en smule kvalmende, så jeg tror jeg heller får skrive litt senere istedenfor.

Jeg skal ihvertfall overnatte på Bygda, og nå i formiddag er det sykkeltur og fjelltur, før påskeeegg jakt som står på programmet. Jeg gleder meg❤️

Ha en fin lørdag så snakkes vi snart

Klem en kvalm Håp❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s