Når man overvinner angsten

Er det en ting jeg er skikkelig dårlig til så er det store merkedager. Ja, sett bort i fra julaften da, det er vel som regel den lykkeligste dagen i året, men så er jeg (nisse)Julemenneske over alle julemennesker også da.

Jeg hadde en veldig kjekk, men utmattende dag i går, så når kvelden kom og jeg skulle sette på vekkerklokka på mobilen var hodet tomt og det hørtes fornuftig ut å sette den til å ringe kvart på fem, til tross for at jeg ikke ble hentet før halv åtte i morges.

Kort fortalt, jeg har vært veldig trøtt i dag, og etter frokosten på Bygda hos Søs og gjengen måtte jeg ta meg en times blund. Meg i ett nøtteskall egentlig. Jeg er ikke så glad i 17.mai, det vil si, jeg heier jo på feiringa av Norge, men har ett lite buekor til folkemengden som hører med. Jeg og foreldrene mine reiste inn til Bygda og feiret på bygdas vis. Jeg og Mamma var altså de eneste som så på toget, alle andre gikk i det, haha. Litt forskjell fra Ålesund der ja. Men formen steg betraktelig etterhvert som timene fløy, og jeg klarte å være på arrangementet på skolen i nesten to timer også, sist vi feiret i Bygda klarte jeg ikke bli med bort en gang. Det var fint å se hvordan Tantegull koste seg i dag❤️

Ellers har vi sittet i solen, hei finevær, spilt skipbo og grillet før vi avsluttet med litt badminton. Vi er alle rævvadårlige forresten, ingen førsteplasser i sikte her nei.

Nå sitter vi i bilen på vei hjem og det første jeg skal kjøre når jeg kommer hjem er å hoppe i nattklærne. Forhåpentligvis er Kontakten min klar for litt tv-titting og strikking snart også.

Ja, snakker om strikking, i går var jeg så heldig at jeg fikk møte Strikkeguru på kafe❤️ Det var veldigveldig godt å se henne.

I tillegg hadde dagsKontakten min og jeg ett skikkelig hobbyverksted, resultatet av det kommer snart😍

Just nu er Fargekaoset akkurat det, ett kaos. Det flyter både her og der med naturlige grunner siden jeg holder på med litt forskjellige prosjekt, men vil dere vite en hemmelighet? Jeg takler (negativt)kaos ganske dårlig og jeg blir stressa om det blir for mye rot rundt meg. Det er jo ganske ironisk når man vet at jeg er ett skikkelig surrehode og rotekopp, det har jeg alltid vært. Forskjellen mellom meg og deg er kanskje at jeg blir så overveldet når det er rot at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne å rydde og roter bare mer. Gir du meg litt veiledning og hjelper til så er jeg ganske flink til å rydde derimot.

Her kommer ett hipp hipp hurra for Norge og for alle som kom seg gjennom det de synes er en tung dag.

Klem Håp❤️

(jeg kom borti noe med skrifta forresten, se bort i fra det😅)

Reklame

2 kommentarer om “Når man overvinner angsten

  1. Fine bilder. Liker nærbilde av fine ting. Den blå himmelen er også fin, men ikke like lett å få nærbilde av :p

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s