Å se når de andre var blinde

Tidligere denne uka fikk jeg ett brev i posten, ett brev som betyr veldigveldig mye. For noen uker siden sendte jeg nemlig ett kort til den personen som så at ting ikke var som det skulle lenge før alle andre, BarneskoleLæreren min.

Læreren med stor L. Jeg har hvert år siden jeg sluttet der sendt ett hjemmelaget julekort til henne, men i fjor skjønte jeg ingenting av desember og vipps var julaften der, uten at jeg hadde fått ordnet noe av det jeg pleier å styre med i desember måned. Jeg sendte henne noen ord nå og sa at jeg ikke hadde glemt henne, og takket henne for at hun SÅ meg når det ikke var så mange andre som gjorde det. Traumene mine, grunnen til at jeg er syk er jo ting som skjedde i barneskolealder, og selv om alt ble fortrengt og ikke dukket opp før veldig mange år senere så var det tydelig for henne at alt ikke var greit. Hun var faktisk den første som prøvde å skaffe meg hjelp, men møtte døve ører.

Jeg fikk noen veldig gode ord tilbake, og så hadde hun lagt ved ett dikt som ga henne håp i vanskelige tider. Jeg skal dele det senere, en dag jeg trenger det mer. Hun minnet meg på at det var forfatter jeg en gang i fortiden skulle bli, jeg skrev alltid på noe og språket mitt var faktisk bedre enn man skulle tro som barn. Det blir nok med drømmen, eller fortidsdrømmen ihvertfall, men det var fint å bli minnet på noe av det gode.

Sånn ellers er kroppen min fortsatt ganske dum, men hei, ikke mer enn jeg takler. Det som er hipphurraflott, er at nedtrappingen på medisinen ikke gir noe negative utslag! Det er tre steg for å få den vekk, og nå har jeg tatt vekk en tredjedel før jeg forhåpentligvis snart får gå til nivå to. Plutselig får jeg mye oppfølging fra overlegen på Ambulantteamet, en person jeg har hatt med å gjøre i maaange år, men med skiftende intensivitet. Vi har begynt med pårørendesamtaler igjen, og det er egentlig ganske nyttig både for meg selv og foreldrene mine, selv om det selvfølgelig er mye som ikke blir delt. Jeg skal til og med få samtaler til Tyrkia i løpet av sommeren også, så det er godt å ha den tryggheten om ting skulle bli vanskelige.

Snakker om Tyrkia ja, om tretten!!! dager begynner ferien for oss! Det blir en meget lang kjøretur ned til Sandnes natt til den 20, der både Fighter og Tatou skal få teste roadtriplivet før de skal på sommerferie de også. Lillebror og Samboeren bor jo i Sandnes og Tatou skal få nyte sommeren der nede, mens Fighter skal på kennel i samme området. De har en ganske liten leilighet så de har ikke mulighet til å passe begge to, men forhåpentligvis trives Fighter på kennel, selv om jeg kjenner at jeg gruer meg litt.

Vi kommer ned dit på torsdagen, og lørdags kveld flyr vi videre til Gardemoen før vi dagen etter endelig setter kurs mot varme og ett veldig etterlengtet avbrekk fra det faste, gamle. Man må faktisk spole sju uker fram i tid før det er på tide å reise hjem igjen. Jeg gleder meg masse! samtidig som jeg er litt spent på forskjellige utfordringer som kan dukke opp.

Her er kortet jeg sendte forresten. Selv om de ikke er så proff, koser jeg meg veldig når jeg lager dem. Farger<3

Nok en gang lukter Fargekaoset av maling, og jeg gleder meg sånn til å vise dere resultatet. Bordet er jeg ferdig med, men det ble ikke fint med veggen det sto til, så da blir det noen malingsstrøk til. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med transformeringen av spisebordet, det ser jo ut som ett helt annet bord! Vent i spenning, når jeg har fått gjort ferdig alt så kommer det bilder.

Mamma kommer klokka tolv for å hjelpe meg med siste steget i malingsprossesen, veggen blir nemlig delt i to, så det måtte gjøres i to forskjellige omganger. Det skal bli deilig å bli ferdig med alt så jeg får satt på plass tingene igjen og få litt mer orden i leiligheta.

Lag en fin dag

Klem Håp<3

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s