Takk

I dag er en sånn dag der jeg kjenner på ekstra takkknemlighet for Pelshjertene mine her de ligger vedsidenav meg i senga.

For i dag er også en sånn dag der jeg har tilbrakt mesteparten av tiden der, ihvertfall fra totiden og utover. Jeg er bare helt dau, sliten, trøtt, og nå begynner jeg å lure på om det er noe annet enn psyken som gjør at kroppen verker så jeg nesten gråter, ettersom det har vart i rundt tre uker. Takk for at ibux finnes🙌🏻

Søs var her i noen timer i formiddag og det var skikkelig kos, vi lagde deilig salat til lunsj og snakket om tiden i Tyrkia som nærmer seg og er veldig etterlengtet. 12 dager!!! Ihvertfall for min og mamma og pappas del, Søs og gjengen kommer noen dager senere og skal være der tre av de sju ukene vi skal være der. Det gledes!

Hun ville at det skulle bestilles en legetime til meg for å sjekke opp litt, men da Kontakten min fikk svar på legekontoret så hadde de ingen ledige timer på lang tid, sett bort i fra hastetimer. Sååå, det spørs om det ikke blir det i løpet av neste uke.

Jeg og Kontakten min fikk også vasket soverommet og badet før Søs kom i halv tolv tiden, så det er deilig å ha nytt sengetøy på når man trenger litt ekstra hvile.

Pappa måtte faktisk komme for å gå en liten tur med Tatou nå i kveld, jeg orket bare ikke i dag. I tillegg er jeg nærmeste naboen til Mark Knofler konserten som er i Ålesund i dag, så det har vært en flodbølge av mennesker som har spasert forbi. Det er godt at Pappa ville hjelpe❤️

Nå skal jeg dukke tilbake til netflixs verden før det ganske sikkert blir en tidlig kveld.

Sov godt

Klem Håp❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s