Sånn går det bare

(U)flaksen min slår aldri feil, ikke bare er jeg en surrekopp og rotekopp, jeg bærer også gen som ulykkesfugl.

Den første runden med antibiotika funket ikke og det var mer enn en smule stressa Håp som satt med over førti i feber og en kropp som verket som aldri før på mandag. En hastetime hos fastlegen senere fikk jeg påvist en CRP på 88, noe som er liiitt over 0-5 som er normalt hvis du er frisk. Heldigvis har den nye, sterkere kuren virket og jeg er nå myyye bedre enn jeg var i begynnelsen av uka. Kryss fingrer og tær for at jeg holder meg frisk resten av sommeren, jeg vil absolutt ikke ha en reprise av fjorårets sommer.

Vi sitter nå på sola flyplass, etter noen fine dager i Sandnes med Lillebror og Samboer. Del to av uflaksen? Jo, vi spiste indisk til middag i går og i natt merket de to virkningen de ikke ville hatt, de ble nemlig matforgiftet 😓 resultatet av det var at vi gikk glipp av dagen sammen i dag og vi har nå vært på flyplassen siden klokka ett😳 Flyet går fem over ti… Jaja, vi er erfarne flyplassgjester så det har gått bra, men det skal bli sykt godt å legge seg i senga på hotellet på Gardemoen om noen timer.

Del to av reisen blir i morgen, så helst skulle jeg spolt litt fram sånn at vi bare hadde kommet fram til leiligheta i Oba nå, men forhåpentligvis går det fort nå. Jeg gleder meg sånn!!

Totsen er trygt hos Lillebror og Samboer og lille Fighter har blitt levert på kennel i formiddag. Jeg har grudd meg til det, men jeg fikk ett skikkelig godt inntrykk av stedet og de som jobbet der så jeg er lettet.

Nå står en av dagens hundre skipborunder for tur, nok en sjanse til å knuse de andre altså,

Ha en fin kveld videre

Klem Håp❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s