Woohoo, nå er vi her🎉🙌🏻👌🏻🦄

Det er sykt deilig å endelig være framme etter det som virket som en eviglang reise. Venting på Sola, Gardemoen og Helsinki innimellom flyturene gjorde sitt med energinivået for å si det slik, så det å kunne legge seg i senga og sove litt før dagen startet på ordentlig i går var veldig etterlengtet. Det ble riktignok en slappe av dag fra sola, men vi gikk både på den kjempestore matbutikken vi bruker og handle på, og litt senere var jeg og Mamma en snartur innom kjøpesenteret, men dit tok vi taxi.

Når klokka var halv tre var vi temmelig slitne alle tre så vi tilbragte resten av dagen inne. Det som er så fint er at vi har jo vært fire år på rad her i leiligheta, og sju på anlegget så det er liksom litt som å komme hjem? Her er det ikke noe stress, vi har jo god tid til å rekke alt vi ønsker å gjøre.

I dag tok jeg årets første bad, og lå en stund på solsenga. Siden brunfargen jeg hadde klart å opparbeide meg delvis har forsvunnet så får det bli litt etter litt i sola, det verste jeg vet er å bli solbrent. Om en og en halv time er det klart for litt oppdolling for meg og Mamma og DET skal bli fint det! Det vil si, jeg synes ikke det er sånn kjempekjekt når de holder på, men det er deilig å føle seg litt finere etterpå. Vi blir nok der en stund i dag, pedikyr, neglestøping, fikse bryn og fletting står på programmet nemlig så det skal bli godt når vi er ferdig😅 Dette er en salong vi har brukt alle årene vi har vært her så vi vet jo at de er flinke og seriøse.

Jeg håper bare ikke angsten viser seg som skjelving på hendene, det er ikke særlig kult å skulle sitte å fikse de da.

Tenk dere, nå har sommeren kommet!!

Klem Håp❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s